Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #521 üzenetére
semmi gond.Ahogy látom a szeretett szerver megint nem működik de talán ez jó lesz
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #484 üzenetére
Sok igazság van Zájec mindókájában,szó mi szó.(részletek)Csak..senkit nem"kényszeríthetün"hogy mindent zongorázzon végig.Ha nincs kedve,hát nincs.Valid-max OC.Ez..necces.Necces mert közben megtudtam,hogy miért dobott az 5040-re olyan hibaüzit.Tehát:Az 1.45+..stb üzenet azért van,mert olyan istabil volt az eredmény.Vagyis:.Egy kép,egyszerűbb,hisz csak az adott pillanatkép,de egy valid,ha már necces(nagyon instabil)nem tudod validoztatni!Az más kérdés,hogy"csupasz",hisz kevés az infó.Validhoz fel kellle tüntetni pluszba,hogy mennyi feszen..Most meg is teszem,nálam Bios1,705V,valós 1,66-1,68v között ugrált.
Vélemények?-Jó lenne stabilizálni,mert senki se gondolhatja,s várhatja el,hogy x mennyiségü adatot ,tesztet csináljanak újra.-
Szerintem..Aki nem ad meg adatot,addig ne kerüljön fel,de maga a rendszer..maradhat..
-ez magánvélemény- -
Zájec
veterán
válasz
krammerka #455 üzenetére
igy végiggondolva igazad van. csak olyan eredméyneket fogadj el ahol a részletek is felvannak tüntetve a .. aki csak simán bedobja a linket , semmi adat nélkül , vagy csak egy adat is hiányozzon (pl: FPO) ne is fogad el... !!
megkell húzni a vonalat ,mert akkor nagyon felhigult lesz az egész táblázat...
igy is vannak olyanok ,akik bedobnak egy Validot, aztán csá , semmi több eredmény , és a többi opció ott figyel a végtelenségig üresen... igy felhigultnak néz ki a dolog...
részemröl pedig ezt a Validálást tartom a legnagyobb értelmetlenségnek..
nem is emlékszem hogy anno elfogadtunk volna csak egy validot a max OC-nak..
egy validból nem sok minden derül ki.. egy darab fesz nincs rajta és semilyen más info aminek a tuninghoz van köze.. arról nem is beszélve hogy ezek a setFSB-vel felpiszkált és gyorsan elmentett eredmények semmire sem jók, még tapasztalatmegosztásra sem.. szóval én ezért nem is csináltam soha sem egy db validot sem... nem is láttál tölem soha... -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #464 üzenetére
Ehygyelőre:[E8400@5004MHz]
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #427 üzenetére
Komolyan mondom,szétverem a gépet!
Tegnap hajnal 3ig teszteltem.Ma hajnalban keltem,mert megkapta az 1,7V-ot.Először én voltam baéfasz,mert(hogy ne égjen el)energiakütyük be voltak kapcsolva.Csináltam 560*9-et 5040!!!-s mikor nézem..6*560-an!!!!!!
Utána,megcsináltam 9*560-on,de azóta nem tudom validozni!!!1,45-nek írja!!!
Szétverem!!!!-ezt beírom máshova is-
ja:küldöm,csak..annyi van már,(össze-vissza másoltam)azt se tudom,hol van,melyik az!!!
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #358 üzenetére
Értem min rágódtok de szerintem jó ez így ahogy van...Ha valaki arra kíváncsi h azonos feszen mennyi a különbség a másik kettőnél úgyis látja...Az alulfeszelés meg majdhogy csak hóbort mert senki nem azon használja. Gondolom...
De végülis legyen amit most linkeltem az alulfesz, és a valós VID-en ismét egy teszt de mivel nem egyformák a VID-ek ezért összehasonlító értéknek nem jó...
De legyenLipi: Ok!
-
#TOTTI
őstag
válasz
krammerka #349 üzenetére
Legyen ez a max OC nem birják a ramok.. pedig 3.6 felett ment már ez a proci.. és csak a ram volt más...! 1000felett nem mennek a 800as kinmaxok még egyedül se...!
Durva hogy van egy szabad hétvégém végre tudok számítógépezni..
Különben nagyon utálom a gépeket mivel sok helyen alapon nem mennek stabilan...
- munkahelyi ártalom..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #327 üzenetére
Gondolkodtam,jól van ez,de...Zájec-nek tetszik az az ötlete nagyon,hogy saját-vid-en!!!IGEN!Szerintem is lehetne egy (inkább plusz)opció,hogy adott procik,a valós saját VID-jükön,mennyit mennek.Tehát bios=VID+Vdroop.Uazon feltételekkel,de pl a realtemp-en látszódjon a VID.Szerintem,jó ötlet,ha másnak is Ok,tőlem mehet,mint külön opció.
MINDENKI agyaljon,s ha jó ötlete van,ne tartsa magában.
-
Zájec
veterán
válasz
krammerka #322 üzenetére
és ha úgy állitom be hogy hozzáadom a vid-hez a dropot ?
tehát annyi lesz a terhelés alatt mint amenyi a proci vid-je.(#324) krammerka:: az rendben van , de ! például ha van loadline calibration , és az be van kapcsolva, tehát nincs drop ,, akkor az megint más képet fog mutatni....
és a proci ez esetben is a vid feszre van beállitva..."és megnézzük hogy saját vidjén mire képes" ha a terhelés alatt annyit kapna mint a vid-je akkor lenne látható hogy a saját vid feszén mennyit megy...
-
Laraxior
titán
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
krammerka #290 üzenetére
max oc-met javítottam / max fsb-t is: max oc valid, max fsb valid
+ alaplap csere volt, p5k-ra
Majd még tesztelek. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #286 üzenetére
Eszméletlen fazon vagy!
S ez a ráhatás"tuti megcsináljátok.."
Nekem min.hétfő reggelt meg kell várnom.Léggel olyan fesz kellen..ahoz hajnali hűvös(ablak)kell,de ilyenkor hétvéhén a 2 törpe miatt nem tudom.S attól jobban félek,hogy itt wallos a deszka.(552)s nekem 556 kelleneSubaru: Ha legközelebb Pesten leszek..tudok pár jó helyet(már)Én elvezetlek,valaki meg hazavisz minket
-Most még van egy debreceni utunk (fiam,Tildy,én)s ha nem kell műteni...hamarosan hajrá!
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #281 üzenetére
Lineáris és nem melegedős Subaruval ellentétben,Ő már melegít.Szappant nem leejteni
-S vigyázzatok,zsupsz,és lök rajta 2-3-400MHz-et!Nekem 1,2 és 1,35V-on kéne javítanom asszem.
Subaruwrc : Bocs barátom,nem bírtam ki.
Brumi˘ :Nem semmi! 4mag 4 gigán..szaggathat dmarkban
-
serito
senior tag
válasz
krammerka #271 üzenetére
Köszi!
Csak érdekességnek: 4600Mhz 3DM06
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #252 üzenetére
Akkor itt az új
[VID-Vdroop]
-
serito
senior tag
válasz
krammerka #198 üzenetére
Köszi az adatfrissítést!
Szeretném ha ezt is betennéd a sorba. Kingmax 590fsb
-
-
ADAM1337
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #114 üzenetére
Szia! Az 1,35-höz
mert sajna a következő lépcső amit a fesznél állítani tudok 1,364 ha jól emlékszem...de megcsinálhtaom azon is.
Lipiről? nem sajnos, egyébként én is ugyanezt kérdeztem tőled msn-en kb 10 perce..
Egyébként ha valakit érdekel...fesz és fsb emelésnél lefagyott a gépem állandóan bootoláskor és kiderült , h a memset belerágta magát a gépbe és az szívatott. -
Chaser
legenda
válasz
krammerka #85 üzenetére
Nekem megfelel bármi, csak ugyi nem volt pontosan leírva, mit akartok a prime-tól, osztán' nem volt kedvem a teszteket megcsinálni, hogy utána esetleg becopjak, hogy nem megfelelő opcióval teszteltem
Ezért kérdeztem
Én amúgy már régóta ezt használom, jobban izzasztja a procit mint az orthos 9-es prioron, legalábbis minden hőmérsekletmérő soft többet jelez.
#87 lipi67: Drop legyen a legnagyobb gond
-
sz.j
nagyúr
válasz
krammerka #69 üzenetére
"... Max OC,max FSB feltételmentes,csak egy cpu-z kell,meg esetleg egy everest"
Ha meg szabadna kérdeznem az Everest egyáltalán miért kell?
Mert többek között emiatt se tudok ide eredményt felrakni ..., pedig talán lenne egy-kettő.Persze az is jó lenne ha a vilidot is elfogadnátok, mert szvsz van annyira "hiteles" (sőt!!!) mint a cpu-z.
-
kulerr
őstag
-
-
Rusher
őstag
Figyu lehet kicsit hülyén fogalmaztam sorry
Nyilván nem arra gondoltam, hogy nem kell kép csak beböfögöm az eredményt és kész....
Hanem akkor úgy mondom, hogy valid van max órajelről meg max fsb-ről és azokhoz is kell screen vagy elég a valid? Erre gondoltam
A többi tiszta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 24 Hours of Le Mans
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged