Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hali!Az everest azért kellett eddig is,hogy lássuk,a max tuningot mennyi fesszel érte el a proci.Régebben ha a cpuZ és az everest mutatott fesze eltért,az se lett elfogadva.Emlékszem,szívtam vele rendesen.A valid persze,hogy hiteles,de nincs fesz rajta,ezért volt a cpuZ-Everest páros.Összefutottunk már párszor,tisztában vok(remélem
)úgy a Te,mint a procid eredményeivel.Ez nem ma lett kitalálva,csak gondoltuk,maradjon már egységes.Ami persze nem zárja ki,hogy ne módosítsuk,ha többeknek jobb a valid.
Személy szerint nekem teljesen mind1.Nem magántulajdon,döntsetek,s ha kell módosítva lesz
A65-ösöknél nem gondolom,hogy kellene az nagyon jól mőködött,de 45-nél nincs igazán tapasztalat.krammerka: Az orthos-prime blendbe menjen,asszem ez nincs most benne,de eddig is így volt.Sztem minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest