- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hali!Az everest azért kellett eddig is,hogy lássuk,a max tuningot mennyi fesszel érte el a proci.Régebben ha a cpuZ és az everest mutatott fesze eltért,az se lett elfogadva.Emlékszem,szívtam vele rendesen.A valid persze,hogy hiteles,de nincs fesz rajta,ezért volt a cpuZ-Everest páros.Összefutottunk már párszor,tisztában vok(remélem
)úgy a Te,mint a procid eredményeivel.Ez nem ma lett kitalálva,csak gondoltuk,maradjon már egységes.Ami persze nem zárja ki,hogy ne módosítsuk,ha többeknek jobb a valid.
Személy szerint nekem teljesen mind1.Nem magántulajdon,döntsetek,s ha kell módosítva lesz
A65-ösöknél nem gondolom,hogy kellene az nagyon jól mőködött,de 45-nél nincs igazán tapasztalat.krammerka: Az orthos-prime blendbe menjen,asszem ez nincs most benne,de eddig is így volt.Sztem minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest