Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem a többi teszt jövő7-re marad már sztem, tényleg nem vagyok topon, az antibiotikumot is elfelejtettem
Nem megyek semmilyen topikba "száműzetésre", nem vagyok a félmegoldások híve, ha egy kétnapos modi itt atyaúristen, akkor ez van, nem szeretem az ilyen gestápós' módszereket..így szakmai jelleg meg úgy, 10 cikkből ha egy van, amiben ne találnék helyesírási hibát, a nagy szakmai jellegükkel együtt inkább erre figyelnének...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest