Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2803 üzenetére
Abszolút nem volt szó kibeszélésről, mert nyilvános, bárki által látogatható topikban jelent meg, - ha zavar, nyugodtan ki lehet moderálni... -, nincs sok jelentősége a jelent tekintve, mindenki túl van rajta azóta, azt hiszem 2 reakciónál több nem is érkezett rá, rég le lett zárva a dolog.
Szerintem felesleges ezt újra felhánytorgatni, mert egyrészt, nem szeretnék már ezen vitázni - pláne, hogy fel is kerültek a frissítések -, valamint nem ér annyit az egész, hogy rontsa a "hangulatot".
A fő probléma az volt, hogy a "másik topikban" kérték tőlem az eredményt (némi plusz segítség a beállításhoz), viszont a gépemen már nem találtam meg ezt, valamint máshol sem. Ezért lett volna "sürgős". Ami miatt, a felkerülés időpontjának késésére így reagáltam, főleg annak volt köszönhető, hogy két illető megírta privátban, hogy ők azonnal feljutottak és hozzáférnek a képhez. Emiatt kérdőjeleztem meg a rendszert, aztán pedig zártam magamban a témát, hogy természetesen nem így van.
A következőt javaslom, remélve a további "békés együttélést". Beírom az illetékes topikba ezt:
"Elnézést kérek mindenkitől különösen a CPU-Tuning-HQ egyik üzemeltetőjétől krammerkától, akit közvetlenül megbántottam korábbi hozzászólásommal, miszerint bármiféle megkülönböztetés... miatt, esetlegesen nem kerülek fel, vagy csupán nagy nehézségek árán az eredmények, többszöri megismétlésre...
Valóban ez volt a látszat egy ideig a számomra, de a probléma mostanra rendeződött, az adatok immár fent vannak a lapon."
Remélem, megfelel.A stafétát nem venném át, én is közreműködtem elég sokat honlapkészítéseknél korábban, elég is volt egyelőre
- Kérdezni eleget kérdeztem privátban is, itt is, korábban..., ezt nem lehet elvitatni. Vagy jött válasz, vagy nem, hol ilyen, hol olyan..., mindegy is.Köszönettel az utólagos "engedelemért", maradok továbbra tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest