- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2803 üzenetére
Abszolút nem volt szó kibeszélésről, mert nyilvános, bárki által látogatható topikban jelent meg, - ha zavar, nyugodtan ki lehet moderálni... -, nincs sok jelentősége a jelent tekintve, mindenki túl van rajta azóta, azt hiszem 2 reakciónál több nem is érkezett rá, rég le lett zárva a dolog.
Szerintem felesleges ezt újra felhánytorgatni, mert egyrészt, nem szeretnék már ezen vitázni - pláne, hogy fel is kerültek a frissítések -, valamint nem ér annyit az egész, hogy rontsa a "hangulatot".
A fő probléma az volt, hogy a "másik topikban" kérték tőlem az eredményt (némi plusz segítség a beállításhoz), viszont a gépemen már nem találtam meg ezt, valamint máshol sem. Ezért lett volna "sürgős". Ami miatt, a felkerülés időpontjának késésére így reagáltam, főleg annak volt köszönhető, hogy két illető megírta privátban, hogy ők azonnal feljutottak és hozzáférnek a képhez. Emiatt kérdőjeleztem meg a rendszert, aztán pedig zártam magamban a témát, hogy természetesen nem így van.
A következőt javaslom, remélve a további "békés együttélést". Beírom az illetékes topikba ezt:
"Elnézést kérek mindenkitől különösen a CPU-Tuning-HQ egyik üzemeltetőjétől krammerkától, akit közvetlenül megbántottam korábbi hozzászólásommal, miszerint bármiféle megkülönböztetés... miatt, esetlegesen nem kerülek fel, vagy csupán nagy nehézségek árán az eredmények, többszöri megismétlésre...
Valóban ez volt a látszat egy ideig a számomra, de a probléma mostanra rendeződött, az adatok immár fent vannak a lapon."
Remélem, megfelel.A stafétát nem venném át, én is közreműködtem elég sokat honlapkészítéseknél korábban, elég is volt egyelőre
- Kérdezni eleget kérdeztem privátban is, itt is, korábban..., ezt nem lehet elvitatni. Vagy jött válasz, vagy nem, hol ilyen, hol olyan..., mindegy is.Köszönettel az utólagos "engedelemért", maradok továbbra tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest