Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Otthoni időjárás-állomás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Üdv!
Valami oldalt tudna nekem valaki linkelni ahol a hivatalos és aktuális tuning eredményeket lehet megtalálni, Intel, AMD egyaránt? Egy fórumtársunknak úgy tűnik sikerült cirka 20%-al feljebb húzni a prociját, mint az aktuális WR, adott típuson belülre gondolok. De lehet, hogy csak én szedem rossz helyről az információkat, ezért kéne egy ilyen oldal linkje. Én innen bogarásztam az infóimat, de lehet hogy van ennél jobb is.
Előre is kösz.Ja, még egy kérdés: AMD downclock-ról ér ide képet betenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel I7-8700 / 6mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest