- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Na csináltam két képet.Egy idle ésegy terhelt képet,ahol fogyasztás látható.A biosba minden normalon,kivéve ram fesz.Amugy a 8x450 -t 1.152v-on viszi,de én norm fesszel fogom használni ahogy a képen van,mert így működik ugye jól az energiatakarékosság.Ha manuálisan állítok neki 1.152v-ot akkor terhelve egy kicsit kevesebbet eszik,de minimálisan,de viszont akkor idle is 1.152v,nem 0.896v.Ált meg nincs terhelve a gép.Na szóval alakul ez szerintem szépen.Mint írtam eddig semmit nem állítgattam a biosba,minden normalon.
és a 2 kép:
Q9505S-8x450 idle
Q9505S-8x450 terhelve
Fogyasztási érték elég szép szerintem.
Na bárki bármit mond,nem atomtuning,és nem a legnagyobb alulfeszelésem,de szépen működik a takarékosság.
Ammen.
Estleg még annyi lessz ,hogy norm feszen megkeresem a max-ot,mert van még benne tartalék,azon a feszen.Most eltűzök a postára,feladom bagirának az e5200-t.
Még oda vagyok nem lehurrogni hogy ez nem nagy szám,meg sértegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest