Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nekem is csak emlékképeim vannak..! De nem godnoljátok hogy túl van kicsit pörögve a dolog..!?
Nagy mértékben szerencse dolga és amíg csak léghűtést használsz nem nagy tudomány tuningolni..! Jól müködő vízhűtést összevásárolni már egy fokkal komplettebb feladta megtervezni az elemket még bonyolultabb..! Kompresszor, Nitrogén,stb.. pedig már extrém kategória.. ez engem nem is érdekel..!
Egy P35ös lapon föleg egy Gigán mi lenne olyan bonyolult..!? Föleg procituningba.. amitöl egyikötöknél jobban menne mint a másiknál vagy épp nálam..!
29. conroe procim ez ami most van.. Fogtam már ki nagyon szart is nagyon jót is.. 4Ghz felett Prime stabil eredményem még nem volt.. igaz 45nm procimbol is most ez az első.. egy E5200 meg egy gagyi, de tökéletesen szolgáló G31es lap..
Valakinek biztos bonyolult..! De sok PH!snak alap.. többek közt nekem is.. csak nem érdekli..
Rosszándékot véletlenül se feltételezzetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Logitech szerviz
- ASUS ROG Ally
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest