Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Nekem az egyik Supreme smurföm elvesztette a rangját inaktivitás miatt. 6 win volt a match history-ban, egy döntetlen és egy lose. Nyertem vele egy meccset, LEM rangot kaptam. Azóta volt vele még egy ilyen match history-m, és nem kaptam vissza a rangom vele azóta sem.
A mainemen kb. ugyanilyen meccsek voltak előtte, és az első lose-ra ledobott LEM-be, utána meg egy 7-8-as winstreak kellett hozzá, hogy visszategyen Supreme-be.
Igazából nem nagyon érdekel, de jó lett volna legalább egy acc-on megütni végre a globált, hogy én is kijátszottnak tekinthessem ezt a mételyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest