Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Hoppá. Új Kinguin csapat.
Lineup:
Adil "ScreaM" Benrlitom
Mikail "Maikelele" Bill
Håvard "rain" Nygaard
Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Ricardo "Fox" PachecoAz első két név láttán elgondolkoztam, hogy új kedvencem van alakulóban.
-
mepet
addikt
válasz
rumos XIII #34883 üzenetére
Kitűnő megoldás. Remek ötlet. Igazából 2 megoldás van: vagy mindenki verifikált, certifikált hardvereket (pl. spéci egeret) fog használni, vagy szükség van erre a marha egyszerű, mindössze egy ethernet vezérlővel megbolondított mikrovezérlőből álló hardverre. (Mellesleg ennek a cuccnak az anyagköltsége tömeggyártás esetén kb 3000Ft lehet összesen. Ha nyílt forrású lenne a cucc, akkor kb 6000Ft-ból megvehetnénk hozzá az arduino-t és az ethernet shieldet. Persze erre nincs esély, szerintem a kickstarter sajnos a meggazdagodásról szól, nem az innovációról.)
Ez a jövő, a tervezők a teljes erkölcsi támogatásomat élvezik! Anyagi támogatást több okból sem, először is nem lakom az USA-ban, így elvből nincs kickstarter. Másrészt pedig fizessen ilyenekre az, akinek a fizuját nem ezer forintokban, hanem ezer eurókban mérik...
Műszaki részletek itt: http://dvt.name/2015/finishing-what-intel-started-building-the-first-hardware-anti-cheat/
-
lemusz
addikt
válasz
bbdzyx #34885 üzenetére
Ja, meg most hogy éri el, hogy a matchmakinget használóknak legyen majd otthon egy ilyen kütyü? Ez a "wh-ra is van ötletem, róma se egy nap alatt épült fel" szövegek meg eléggé szponzori pénzre való lobbizásként hallatszanak nekem. Tetszik, hogy próbálkozik, de sztem nem fogja tudni megváltania világot, eléggé szélmalomharcnak tűnik, azt a kütyüjét a triggerbot ellen meg max lanon tudom elképzelni.
-
szebe
addikt
válasz
Nem kicsit vagyok szkeptikus a dologgal kapcsolatban.
Ha tényleg akkora világmegváltás a dolog, akkor valamelyik nagyobb periféria gyártó cég meg fogja venni az ötletet, továbbfejlesztik, stb. Viszont ha marad kickstarter-es a dolog, akkor nem igazán hiszem, hogy ebből bármi is lesz.
Ha pedig nagyon negatív akarok lenni, akkor előbb utóbb meg fogják találni a módját, hogy megkerüljék a dolgot. -
bbdzyx
senior tag
válasz
Input lag? Polling rate? Remélem a Kickstarteres pénzből sikerül rendesen, nagyjából kompromisszumok nélkül megoldani a cuccot, de biztos vagyok benne, hogy több a hátulütője ennek a megoldásnak (egyelőre?), mint az előnye.
-
freeknight
őstag
válasz
Mclovin #34877 üzenetére
Én tegnap egy olyan gyerekkel játszottam, aki a saját aimbotját reklámozta, neve az oldal domainje, és minden percben kiírta csetbe: "You wanna shoot like me? Come try the best cheats at www.xy.com!"
. Végülis tényleg nem bukott le (legalábbis meccsen nem volt vac), és valóban elég látványosan csalt
. Egyetlen szerencse, hogy legalább dm-en reklámozott, és nem mm-en, mert a hajamat téptem volna
-
rumos XIII
aktív tag
hardveres megoldásban van a jövő?
-
scream
veterán
válasz
linuxuser666 #34880 üzenetére
Vaaagy lehet, hogy csak segíteni szerettek volna, hogy megtanuld a linkelést itt a fórumon...
Meg lusták is vagyunk másolgatni a hülye hosszú linkeket. (Amiket nem mellesleg telefonról/mobilnettel sem egyszerűbb másolgatni, sőt.)
-
linuxuser666
tag
Raktam már össze 1-2 weboldalt, webszerverrel, és oprendszerrel együtt.
Láttam már linket közelről.
Valahogy nekem úgy jött át hogy a képet akarja egyből látni, lényegtelen mit írt.
Lehet csak én vagyok fáradt.
De bírom ezt ebben a fórumban hogy ilyenkor sorban mindenki beír még valami okosat. -
membrandj
nagyúr
válasz
linuxuser666 #34878 üzenetére
Szerintem te nem vagy tisztába a link fogalmával.
[link]Ez a link. Rákattintasz és egyből megnyitja, nem kell másolgatni. Amiről te beszélsz, az a kép beillesztése.
-
törölt tag
válasz
linuxuser666 #34875 üzenetére
Barátnőd megtaníthatna már linkelni képet
-
linuxuser666
tag
Gyorsan játszani akartam még egyet alvás előtt mikrofon nélkül, mert barátnőm pihen.
Egész jól adta
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/35244412497121310/2C0907DD4FAB1FB1D9F8487D07A8DBDBB5DC9C97/ -
wjbhbdux
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #34872 üzenetére
+2 mert nyárvan, gmt nem változik
-
_-ORANGE-_
senior tag
Amikor kulcs mellé ki van írva, hogy xy GMT idő múlva tradelhető, akkor át kell számítani magyar időbe? (vagyis +1 óra)
-
törölt tag
válasz
rumos XIII #34869 üzenetére
-
okipoki
aktív tag
Eladó kulcsokat keresek jó árban megbízható személytől. Írj PM-et!
-
rumos XIII
aktív tag
-
MurdR
veterán
Steam megy nektek?
Most akartam elindítani, és kiírta, hogy csatlakozás sikertelen, majd megnyitott egy oldalt, amin szintén hibaüzenet van.https://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=11&l=hungarian
Service Unavailable - Zero size object
The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.Reference #15.a76a1db8.1430742697.88e55a3
update1: sehogy sem akarja az igazságot. ha meg rossz jelszót írok be, akkor sem hibaüzenetet ír ki hogy hibás jelszó, hanem amit fent is említettem.
update2: magától megoldódott.
-
törölt tag
válasz
atomanti19 #34861 üzenetére
Akkor az a jelenség azért van jelen. Régen már volt szó erről, hogy tessék kimásolni a connectet, és console-ból indítani, mert ezek az akadások, fps lagok, mikro lagok, ettől vannak.
Meg majd sokkal jobb lesz a játékmenet is, ha nem webről indítod. -
membrandj
nagyúr
válasz
linuxuser666 #34863 üzenetére
Értékesebb dolgokat el tudod adni a steam piacon simán. A kevésbé értékes dolgokat pedig szinte lehetetlen eladni értelmes áron, mióta 18 ref 1 kulcs.. Aki nem tudná, ez 2 éve még 4 ref volt.
Egyik ismerősöm is most adta el a strange kritzkrieg-t valami 40-50 euró körüli áron. -
linuxuser666
tag
Valakinek nem kellenek tf2 tárgyak?
Elcserélném go tárgyakra, mert nekem nem kellenek. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
atomanti19 #34861 üzenetére
Probaltad menubol inditva? Console--connect xxxx
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #34855 üzenetére
Sok volt a VAC ban, nincsen itt semmi hígítás. Van egy olyan érzésem, hogy hónapok kérdése, és visszaáll minden a normál kerékvágásba. Engem is úgy dobott feljebb, hogy volt 10 fragem, és 15-15 lett a meccs vége... A sas az új seriff.
-
nugat
tag
válasz
-
he7edik.
addikt
válasz
xaeroO fent van neked friendsbe
-
szebe
addikt
Amellett, hogy kezdődhetne már a TSM - NiP meccs, zseniális amit ezek a stúdióban művelnek
-
Vismajor01
addikt
Nem tudom ez a rank hígítás mért jó a valvenak
ezek is úgy lőttek mint a botok, csak azért hoztak ennyi kört mert volt 3 orosz csapattársam...
Azt hittem ilyen dupla kala-sheriffek lol, és még fel is rakott
legutóbbi meccseim... -
apevia
aktív tag
Sziasztok !
Szeretnék egy jó csapat tagja lenni !
Ha esetleg valaki embert keres az írjon püt . Nova 3 vagyok most , de max 1-2 nyertes meccs és fel dob nova mesterbe .
Minden jót !
-
vhw
addikt
válasz
wjbhbdux #34817 üzenetére
Ezeket a meccseket mindig átlag 1-2 kalas játékosok ellen kell letolnia egy újoncnak?
Már ~10 meccset játszottam le; 4 győztes... a leggyengébb ember akivel eddig összekerültem nova III-as volt... illetve volt elvétve 1-1 rank nélküli...
Silverrel még véletlenül sem találkoztam...Most legutóbb kitessékelt a csapat... ha egyszerűen nem megy azok ellen akik közé rak...
Miért műveli ezt az mm? Ez a módja, hogy felmérjen egy új játékost?
Szívat engem, szívatja a szerencsétlen csapatot? -
apevia
aktív tag
Én valamelyik nap egy vadászkést láttam 0,61 Euróért
.
-
Redneck
nagyúr
Amikor az 5-6 Eurós skin hirtelen 1,4-et mutat a raktáramban akkor valaki tényleg annyiért eladja a marketen vagy csak bug?
-
okipoki
aktív tag
Eladó láda kulcsokat vennék megbízható személytől. Írj PM-et!
-
szebe
addikt
Nincs azzal gond, ha valakinek az a fajta zene jön be, de attól még nem 100%, hogy azt kéne rakni a fregmúviba. Én se pakolok belgát az ekohent alá
Személyes kedvencem is egyébként olyan zenéket használ, amiket amúgy tuti nem hallgatnék meg. De a fragekkel, effektekkel, vágással gyönyörűen összeáll egésszé. Aztán megint azt veszem észre, hogy sokadjára indítom újra a lejátszást. -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #34846 üzenetére
-
-
_-ORANGE-_
senior tag
Ez sem elvetendő zene (mondjuk nekem nem jön be annyira), de nem való alá. Egy dubistepi jobb lett volna, pont úgy ütemezve, ahogy adod a headiket, de ezt inkább Sparklesnél látom, nem létszükség. Jók a fragek egyébként.
-
Redneck
nagyúr
Tegnap gyönyörű partykat toltunk sheriff-sas szinten.
Első meccs egyiknek 2 VAC ban, másiknak egy.
Második meccs egyiknek 2 VAC ban, másiknak egy, harmadik 0. szintű.
Harmadik meccs 2 0. szintű.Egy kivételével mind bukó, szerencsére volt még egy meccs amin nem csalt senki. A többin nem számított smoke vagy faláda. 1vX szituban emberünk úgy ment körbe hogy pont senki nem látta ésatöbbi.... 2 füstön walkolót 1 hitelt, ha ment felé a gránát, mielőtt meglátta már fedezékbe futott. A vicc hogy a jó csapatmunkának köszönhetően csak 1-2 körrel kaptunk ki ilyenektől. Ha nem lennének 2 ranggal feljebb lehetnék.
-
htc07
addikt
nem tudom mi van ma, minden topikból ömlik a flame
szvsz sem illik az ilyen zene a fragmoviehoz, így pedig élvezhetetlen.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #34832 üzenetére
duplakala rankúak voltak
-
gtamate2
veterán
válasz
Simán jó a crosshair placementje nem tudom miért kell szidni, oké nem tetszik a zene, nekem sem jön be ráadásul túl hangos is, de nem értem emiatt miért kell így lebaszni. Amúgy gondolom hallotta őket közön mozogni és ezért nem nézett sötétbe (az elején nézte azt is).
-
nugat
tag
válasz
igen, azert, hogy megnezzuk, nem a te szemelyes elvezetedert a sajatos igenyeidnek megfeleloen. engem mar eleve az meglepett, hogy egy messzemenokig szubjektiv dolgot (zene) igy leminositesz, de hogy egyenesen szamonkered valakin, hogy epp egy neked nem tetszot valasztott, az abszurd. nem tudom hany eves vagy, de ezalapjan igencsak enkozpontu a vilagkeped.
a silver jelzot nem is lehet maskepp ertelmezni, ilyen arccal viszont minimum az fnaticban kene jatszanod.
egyebkent nem ismerem shizuxot, de az mge skills nevu videobol nem silverre tippelnek.es a tokid sem vagyok egyebkent.
-
Vanir
veterán
válasz
Vismajor01 #34830 üzenetére
Attól még, hogy te nem ilyen körökben mozogsz, attól még elfogadott ez a zenei stílus is.
Bár kétségtelen, hogy személy szerint én az ilyen nyálcore-okat nem raknám cségó múvi alá. -
Vismajor01
addikt
Aha, akkor a faszomért linkeli be ide? Bocsi, tökre azt hittem, hogy azért, hogy mi fórumozók megnézzük, de akkor tényleg elnézést, tök idióta vagyok.
Az pedig a te kompetenciáid festi le gyönyörűen, hogy egyből pejoratív értelmebe passzolod a silver jelzőt, miközben egyáltalán nem úgy értettem töki.
Értékelem, hogy legyászolt 4 embert b-ről, de silver/10, hogy senki nem ment el sötétbe, és ő sem nézett sötét fele egyszer sem talán. De lehozta a kört és jól seggberúgta a ctket, ennyi. -
nugat
tag
válasz
Vismajor01 #34830 üzenetére
szerintem te tevedesben vagy azzal kapcsolatban, hogy kinek is keszult ez a video. miutan nem megrendelesre keszult, hogy vulgarisan fogalmazzak kinemszarjaleatevelemenyed.
senki sem kerte, hogy te szemely szerint megnezd..
masreszrol pedig ez a silverezes kurva gaz mar, tenyleg sajnalom, hogy valakinek ezzel kell kompenzalnia az egyeb kompetenciait. -
Vismajor01
addikt
válasz
gpeace #34829 üzenetére
Nem sznoboskodás leírni a véleményemet valamiről, ami társadalmilag abszolút nem populáris, elfogadott is csak épphogy.
És igen, hallgasson ilyet az ember, sőt, tőlem bárki hallgathat bármit nem itélem el érte, de akkor ne linkelje be és mutogassa másoknak halláskárosulást okozva... Én egy nagyon toleráns vagyok, nagyon sok zenét elviselek muvik alá vágva, de ez kiakasztotta nálam a kiakadnitudó métert. És megint, hallgasson akárki akármit engem nem zavar amíg nem akarják, hogy én is azt hallgassam. Pedig a fragek tök jók voltak, silverlife de tök normális -
gpeace
újonc
válasz
Vismajor01 #34824 üzenetére
Azzal én is egyetértek hogy ez a zene egyáltalán nem illik a videóhoz, de azért nem kell itt sznoboskodni...Igen létezik ilyen zene és nem kell lekicsinyitően leírni, mintha ez valami nem is tudom mi lenne..Képzeld valaki hallgat ilyet, és szerintem még ez is bőven jobb mint a mosógép
.
-
ingalls
senior tag
A freq 144 parancs elég, hogy 144 hz-en fusson a program? Mert CS-ben nem érzem azt a különbséget 60 és 144 között, mint BF3-4-HL-ban.
Köszi!
-
CraBByzzz
aktív tag
R.I.P headset users
-
linuxuser666
tag
Nekem nincs bajom a zenével, de szerintem se illik a videóhoz.
-
törölt tag
Tegnap volt szerencsém 3 meccset is játszani marcusa -val és csapatával...32 sorban vesztett pisztolyköröm után durvultam
[link]
-
CraBByzzz
aktív tag
Idle master programmal kaphatok-e bannt és ha beállítom cs:go-ra kapok droppot, vagy ez csak card droppra vonatkozik?
-
törölt tag
válasz
atomanti19 #34819 üzenetére
Mikor faceites szerverre felcsatlakozol, kimásolod a connectet, vagy a webről mész fel?
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Elsősorban a Faceit-et használókhoz szólnék.Nagyon laggol a cs ha faceit-ezek. Rendes MM-en szinte soha nem akad, 144hz en játszom 4:3 1280x960 felbontáson. MM ben 64-128 tickrate-en satabil 250-300 fps míg faceit-en 150(100)-220fps. Ping-em is állandóan 60-90ms bármit csinálok neki, normál MM-ben ez 20-30 max.
De nem fps laggnak érzem, fogalmam sincs mi lehet. 60-120-144Hz-en is csinálja.
Mit tehetek a dolog ellen?Configom: i5 4690 GTX 750Ti 8GB ram Intel 520 SSD 10/1 ADSL 2+
-
csurenzoo
aktív tag
Kérhetek egy reportot erre a gyerekre. Elég durván aimozik,whzik és boostolja a társait vagy aki fizet neki.
report neki -
Vismajor01
addikt
Ha már a rangok nálad gold és master akkor az annak az egyértelmű jele, hogy túl sok volt a moba
Menj csak nyugodtan mmezni, 10 győzelem után kapsz egy rankot, értelemszerűen minél nehezebb elérned a 10 wint annál alacsonyabb rankot fogsz kapni kb, és után nagyjából veled egyenrangúakat fog betenni ellened, bármilyen is legyen a rankod -
Pcgamers
tag
Bocs a játék neve pontosan Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness
-
vhw
addikt
Csak kíváncsiságból; a competitive játékmódot csak és kizárólag gold és master rangú (és afölött?) játékosok játszák?
Miért van a bs szlogen a "két közel azonos képességű, egyenlő esélyű csapatról" mikor rank nélkül, pár napja kezdett fiókkal folyamatosan változatos gold és guardian rangú játékosok ellen kéne teljesíteni (10 győzelem míg egyáltalán rangsorolnak? miért nem 10 csata eredménye? így csak carry-znek (ha tudnak) szerencsétlen csapattársak a 10-ig...)Nem vagyok teljesen kezdő, volt annak idején kis 1.6, cz, source... de már rég, és akkor se profin... Tetszene az "elképzelés", hogy hasonló képességű játékosokkal kerüljek játékba...
A sima random olyan amilyen, elfogadom, de ahol állítólag egy mm működik a leosztásnál... hát őszintén korrektebb random csaták sikerülnek, ott legalább néha van egy scramble, vagy feleannyi győztes csata után már új pálya/leosztás jön...
Akkor mire fel a competitive? Én vagyok eltévedve és ez a mód tényleg kifejezetten a tapasztaltabb játékosok játszótere? -
Pcgamers
tag
Van valakinek eladó Cs Go-ja
Cserélném Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness-re -
okipoki
aktív tag
Eladó láda kulcsokat vennék megbízható személytől.
-
fmx
aktív tag
Mi ez a CSGOjackpot?
-
ST33L
csendes tag
Jelen pillanatban kapcsoltam át ugyan arra a beállításokra a monitoromat, és most meg nem csinál semmit.
Nincs semmi anomália.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest