- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
_-ORANGE-_
senior tag
Vmelyikőtök vállal csapatlogo készítést? (ért a photoshophoz, írjon privibe)
-
Mezcal
addikt
Az elég egyértelmű, hogy könnyítettek a ranglépésen, mert a régi silverek most novák, a novák kalások és így tovább.
-
realmdrude
tag
válasz
freeknight #34589 üzenetére
GO-TV-t sosem nézek, menü meg csak nem 200 óra
Max 1-2, nem szoktam ott AFK-olni.
-
freeknight
őstag
válasz
realmdrude #34588 üzenetére
Szerintem a csgostats a ténylegesen játszott időt mutatja: nem számít bele az amit a menüben, gotv-n töltesz, legalábbis szerintem. Bár 200 óra tényleg kicsit nagy differenciának tűnik, de simán lehetséges.
-
realmdrude
tag
válasz
rumos XIII #34586 üzenetére
Ezt láttam már, de nem látom valami pontosnak. 472h played, miközben a steam 767h mutat.
-
Vanir
veterán
Egész jól áll a szénám.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
realmdrude #34585 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
-
realmdrude
tag
Tudtok olyan CS:GO oldalról, ami mér minden statisztikát? Olyat keresnék, mint a Dotabuff, csak CS verzióban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Redneck #34583 üzenetére
Minél többet játszom, annál inkább azt gondolom, hogy egy meccs kimenetele legjobban a szervertől függ. Tegnap pl. úgy vertük ronggyá d2-n az ellenfelet, hogy nekik nem adott be szinte semmit, nekünk meg nagyrészt mindent. Pl. volt egy 1v3 szituáció, amikor társunknak csak 20 hp-ja volt. Nyílt terepen, A lerakón 3 irányból csak 30-40mp alatt tudták leszedni, pedig szinte végig 3-an lőtték. Egy sas és 4 koszorús sas volt mindkét csapatban.
-
lemusz
addikt
válasz
breakout123 #34581 üzenetére
Na ezt jó volt látni. Ezek szerint steamen mérhető ereje van a topiklakók összefogásának.
-
breakout123
aktív tag
válasz
breakout123 #34343 üzenetére
Kapott egy szép trade ban-t aki múltkor lenyúlta a cuccaim: Ő volt.
Bár még nem írt a steam választ a jelentésemre, de így nagyon bizakodó vagyok.
Köszi mindenkinek a segítséget! -
htc07
addikt
tényleg elég egyszerű lett a ranglépés, 3 bukott és egy nyert kör után léptem nova3-ba, de csapatjátéknak nyoma sem volt, főleg, hogy kb. csak lengyelekkel dobott össze.
és 3 hete nem is nagyon játszottam kb.
-
-
realmdrude
tag
Nekem a blue steel pillangó késemnek ez volt a nametag-je: "Spys Wet Dream" (TF2 utalás)
Csak sajnos quality scam áldozata lett. -
gytallian
tag
válasz
borbas666 #33014 üzenetére
"Kíváncsiságból elmentem egyedül MM-re.
Komolyan sírva röhögtem, mert vicc ami megy.
Dupla zoommal megy végig d2 hosszún, fel "A" plantra és rakja a bombát.
Bombával kézbe keresik az utolsó CT-t, idő lejár..... és további nyalánkságok.
Pár kör után inkább kiléptem, mert ez sok volt."Én mostanában viszonylag sokat megyek egyedül, többet mint csapatban. És amióta ere rászoktam, azóta tartok inkább felfelé, mint lefelé. Azért ekkora birkák amiket írtál elég ritkák.
Engem inkább a felesleges beszéd zavar, főleg amikor oroszul nyomják. Meg amikor én vagyok a hunyó: szegény mondja az infót, hol a angolul, hol a saját nyelvén, de hát nem értem. Van aki levágja, hogy hiába beszél és elkussol, van aki nekiáll ugyanazt többször üvöltözni, és attól már a lépteket sem hallom. Mivel azért úgy a felét már megértem a helyeknek angolul, a másik kedvencem amikor rosszat mond, és hátba gyalulnak ezért.Úgy veszem észre, ha teljes randomokkal megyek és nincs csaló egyik csapatban sem, és tahóból is max 1, akkor kell egy 5-6 kör amíg összeszokunk, aztán hozhatóak a meccsek. Nem egyszer fordult már elő, hogy 0-6 vagy e körüli állásból nyertünk, sokszor nem is kevéssel. Erről jut eszembe, azt utálom még amikor valaki feladja lélekben, mert rosszul állunk. Pedig ha nincs csaló, akkor bárhonnan meg lehet fordítani. Akkor van vége, ha elérte az ellen a 16-ot. Addig mindig küzdeni kell.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
rumos XIII #34573 üzenetére
"Mühely"
..... Bejön amúgy...
-
rumos XIII
aktív tag
Mühely bejön nektek? Nekem nagyon nem akar
-
Mclovin
senior tag
Nem tudom lehet-e ilyenért reportolni valakit...Pénzért boostol és még hirdeti is magát az MM végén (supreme a rangja). Szánalmas...török majom. Hajrá!
[link]
-
csurenzoo
aktív tag
-
Redneck
nagyúr
válasz
CraBByzzz #34559 üzenetére
Olyan bind nincs ami fejmagasságra állítja. Az aim, ha pedig lövés közben akarod hogy automatán visszahúzza az makró. Szvsz mindkettő csalás.
Az aim az ugye hack program, a makró pedig egér driver de baromi undorító.
Régen volt Q1-Q2-Q3 és talán a HL és CS (original mod) időkben hogy középre lehetett rakni ha home vagy end gombot nyomtad (már nem emlékszem) de azzan nem sokra mentél ha nem vízszintes sík terepen harcoltatok.
-
Mclovin
senior tag
Névötleteket kérnék tőletek! A késemet (huntsman), az awpmet, valamint az akmat szeretném elnevezni. Hajrá!
-
CraBByzzz
aktív tag
A célkeresztem álltalában egy magasságon van, fal mögül kijövök, sarokra tartom stb. csak ugye van amikor lejebb v ugye feljebb kell nézni (jó példa d2 mid része) azt nemtom hova húzzam vissza a célkereszet...
-
szebe
addikt
A jó öreg magyar scene ismét villan, flash "kipróbálja magát" a Rockban. Csak nehogy aztán valamelyik játszópajtása kedvéért kiforgasson valakit abból a LU-ból
-
phanze
aktív tag
Na ma sikeresen el scammeltek az ak47 edzett emet ha valaki jártasabb ilyen dolgokban az legyenszives írjon pü t!
elore is koszi
-
linuxuser666
tag
válasz
CraBByzzz #34544 üzenetére
Valamit nagyon rosszul csinálsz.
Évek óta úgy játszok 1.6-ban, és go-ban is hogy ha összefutok valakivel a fején vagy amellett egy picivel van a célkereszt. Alapból nem úgy kell sétálni hogy az eget vagy a földet nézed, hanem folyamatosan fejmagasságban van a célkereszt. Én is sok időt beleöltem abba hogy mindig ott legyen a célkeresztem ahol kell lennie. Begyakoroltam minden helyen hogy hogy megyek ki és hol van olyankor a célkeresztem. Nézz videókat profikról, és nem fogsz olyat látni hogy kimegy az ember és valakinek a hasán vagy a lábán van a célkeresztje. -
regener
veterán
válasz
CraBByzzz #34544 üzenetére
Magyarán makrózni akarod a lövést ha jól értelmezlek, ezt az egered driverében betudod állítani, viszont a VAC már erre is érzékeny lehet, főleg ha A4Tech egered van.
Szerintem inkább vedd lejjebb a DPI-t, vegyél nagyobb egérpadot ha kicsi a mostani és irány DM szerverekre gyakorolni.
-
MurdR
veterán
-
CraBByzzz
aktív tag
Nem úgy értem. Van, amikor fel-le viszem a célkeresztet, és szeretném, ha megnyomok egy gombot újra olyan magasságba viszi a célkeresztet, amilyen magasságban az ember feje van, mert nem akarom mindig az ember hasát lőni! És nem, nem az aim-ra gondoltam...
-
CraBByzzz
aktív tag
Olyan létezhet, hogy bebindelsz egy gombra egy olyat, hogy a célkeresztet olyan magasságba úgymond "visszahúzza", amellyel headit lőhetsz?
Picit furán fogalmaztam, de most ez van...
-
he7edik.
addikt
válasz
FoxiestFox #34528 üzenetére
Kapjál fel barátnak te is.
Itt nem nagyon érzem a 20-as és a 128-as rate értékek közötti különbséget itt már nem marad kint a fedezék mögül a hitboxod mint a régen. A GO netkódjában már nem gondoltak a modemes beállításokra.Sőt itt jobb ha megszokod hogy hiába fröccsen az ellen vére marhára nem biztos hogy beadja a találatot bármennyire tisztán is lövöd el. -
pr1mzejEE
addikt
Mennyire szidjak az ujonnan jott nagyrangu jatekosokat azok, akik eleve ott voltak? Eszembejutott, hogy milyen lehet egy meccs most. Csak azert kerdezem, mert frissites elott sas2-n is voltak nagy noobozgatasok neha.
Arkennys: koszi:-)
-
Andris837
senior tag
Na ez végre jó meccs volt!
Ki kell törni ebből a nova szennyből, mert ami itt megy az már borzalmas. -
Sziasztok!
Pár noob kérdésem lenne. Alapvetően Source-ozok, de néha felnézek GO-ra is mostanában, ha a megszokott Source szerónkon nincs senki..
- Hogy tudom kikapcsolni az egyedi szerverszemetek letöltését?
Gondolok itt a szerverre csatlakozás után, kör elején, kör végén hallható "zenékre" (három magyar szervert próbáltam ki az imént, mindhármon voltak ilyen minősíthetetlenül okádás zenék, nem nagyon tudom mire vélni).
Nem a hangerejét akarom levenni, hanem teljesen kikapcsolni, már ezek letöltését is.
- Vannak olyan paraméterek, amiket érdemes beállítani játék előtt a konzolban? Source-nál elég nagy szerepe volt a rate-eknek, itt van ilyen?
- Tudtok-e valami normális szervert, ahol nem tizenévesek játszanak és sikítoznak egymással? Esestleg olyat, amelyen valamilyen szinten létezik csapatjáték és összetartás? -
aaronka
csendes tag
aki szeretne csatlakozni egy jó fixmixhez nyugodtan vegyen fel, jelenleg sas2-supreme körül mozgunk.
http://steamcommunity.com/id/Siteee_officialszívesen kisaccolok is nova-ak, ha valakinek kell segítség
-
Redneck
nagyúr
Édes Istenem...
A szerelmi életeteket kéretik privátban megbeszélni!
A csalók kapják be!
ON:
Várható de_tuscan a következő operationben? -
ProdiG
tag
-
zkas90
senior tag
válasz
ProdiG #34512 üzenetére
"túl nagy a felület amit a szememmel is be kell járni és a kezemmel is,javítsatok ki ha tévedek, de ez szerintem hátrány."
A szemeddel tényleg nagyobb területet kell bejárnod, mert a pixelek nagyobbak, mint 1 kisebb monitoron.
A kezeddel viszont ugyanannyit kell bejárnod, mert pixeleken lépkedsz. Az mindegy, hogy nagy vagy kicsi a monitor. 1920 az 1920 nagyon és kicsin is.szerk: ha nem akarsz monitort cserélni és nem zavar a kis felbontás, akkor rakd ki 1024*768-ra a játékot. Úgy, hogy oldalt legyen fekete sáv (tehát ne legyen széthúzva).
-
ProdiG
tag
Sziasztok! Körülbelül 2 hete kezdtem játszani a játékkal, régi sourceos tapasztalatokra alapozva szépen lassan kezdek visszaszokni.
Jelenleg Nova Master vagyok. Jó pár éve volt a source-os időszakom,azóta több minden változott az asztalomon is. A legnagyobb változás az, hogy most egy 70 CM-es FHD LCD TV-n gépezek/játszok,és ez szerintem nem valami jó, túl nagy a felület amit a szememmel is be kell járni és a kezemmel is,javítsatok ki ha tévedek, de ez szerintem hátrány.
Édesszüleimnek van egy szép FHD monitorjuk a másik szobában amit szívesen áthoznék,de azon nincsen HDMI kimenet,csak RGB. Ez jelent valamit képminőség,illetve Hertz-ben? Egy csapatot is keresnék,illetve nem feltétlen csapatot, de legalább egy pár embert akivel mehetnék MMezni, mert a random emberek nagyon ritkán infoznak normálisan és meguntam hogy magamban beszélek.
Illetve van itt valaki aki pályakészítésben otthon van,és a Hammer SDK-val kapcsolatban lehetne-e pár kérdésem hozzá, mert egy ismerőssel elkezdtünk egy pályát csinálni, életemben most csinálok ilyet először és nem tiszta néhány dolog, de elég jól haladunk, lehet majd ide posztolnám a pályát pár nap múlva, ötleteket,észrevételeket,bármit meghallgatok. Előre is köszi!
-
scream
veterán
Kb 17€ kezdő tőkével mire érdemes beruházni, amivel felfele tudom tradelni magam? Nem tudom mivel kéne kezdeni, a cél olyan 50€ környéke lenne, nyilván lépésekben.
-
CraBByzzz
aktív tag
És ha az ember egy lopott autót vesz, mert nincs pénze a normál autora? Szerintem mindenki töltött már le valamit, amit meg is lehet venni... Szerintem mindenkinek volt olyan, hogy nem tudott kiadni pénzt rá... Szerintem ezzel nincs baj! Nem mindenki tud mindent megvenni, és ha már fenntvan a neten.. Javítsatok ki, de ennyi erővel ha a havero steamét kölcsönkéred, mert mondjuk van rajta farcry4, az is lopás mert nem 2x vetted meg? Meg ott a sims4, azt se tudod leszedni, mert játszhatatlan, pixeles lesz. Ha nem akarják h letöltsd, akkor tesznek ellene. NEKEM ez a véleményem, az más h te ezt elítéled.
-
-
törölt tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O #34494 üzenetére
Én 3x kikaptam sas2-supreme-global kombóktól, aztán 2x nyertem, majd egy döntetlen során 20-at lőttem és felrakott sas2-be. Szóval összességében nekem is túl könnyen adta be. Bár az ellenfelek rangja rendszerint magasabb volt az enyémnél, és vereségnél is sok MVP-m volt. Valószínűleg ez jócskán beleszámítódott.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Coccolino_O #34494 üzenetére
Grat harcos!
-
linuxuser666
tag
válasz
Coccolino_O #34500 üzenetére
Én most lettem nova 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- EAFC 25
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged