Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Itt a meleg-hideg front, érettségi, vizsgaidőszak = exponenciálisan nő az agresszió mértéke.
-
MurdR
veterán
Én kb 5x találkoztam 5ös premade-del, ebből a 25 emberből kettő landolt össz-vissz a barátlistámon. Asszem az egyik pont a Royal, de nem vagyok benne biztos.
Legutoljára asszem' tegnap előtt volt benne részünk (zkas-sal), hát nem hazudok ha azt mondom, hogy kb 30x olvastam azt hogy az édesanyámmal mit csinálnának. Borzasztó. Ilyenkor tudom megérteni azt, hogy annak a kínai gyereknek a fejébe kést vágtak. Csak egyszer szemtől szembe állhatnék egy ilyen korccsal, adná a Teremtő... -
Mezcal
addikt
válasz
rumos XIII #34995 üzenetére
Vagy még jobb, ami ma történt, hogy 5-ös magyar csapatot, akik elejétől a végéig anyáztak 16-0-ra verjük.
-
Redneck
nagyúr
válasz
BlackDevil #34992 üzenetére
Most akkor melyik?
Comeback is real volt? Előfordul. Az olyan meccsek mindig elégedettséggel töltenek el! Mikor első oldalon fogalmatok sincs mit kéne tenni, aztán megtaláljátok a rést a pajzson... Legjobb!
Szerk: Az érzést növeli ha az ellenfélnél egy pimasz csaló is van! Főleg ha már az elején íziznek meg gégéznek...
-
BlackDevil
aktív tag
Ezért olyat nyertem hogy csak na!
Rommá aláztak minket és végül csak nyertünk -
Vanir
veterán
válasz
BlackDevil #34988 üzenetére
Azt a ****ját neki hogy a **** vinné el!
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
BlackDevil #34988 üzenetére
Örülj, hogy nem a raktárad tűnt el
Simán visszaírod, oszt kész -
törölt tag
válasz
BlackDevil #34986 üzenetére
Mi honnan tudjuk?
-
BlackDevil
aktív tag
Hali.
Az indítási opcióim eltűntek!! Miért? -
xenom0rph
őstag
válasz
rumos XIII #34981 üzenetére
Klasszikus 444 féle sz*r cikk...
-
törölt tag
válasz
rumos XIII #34981 üzenetére
-
rumos XIII
aktív tag
Nagy
komment : napi 8 órát gyakorolni ugyanazon a pályán, az totál nem normális " -
Pcgamers
tag
Sürgősen kell nekem egy Cs Go mert akkor meglesz a team
Aki tud írjon privát üzenetet.
Olcsón kellene nekem max. Péntekig -
Arkennys
addikt
-
htc07
addikt
válasz
gtamate2 #34973 üzenetére
van alapja, én még értelmes magyar ellenféllel egyszer SEM találkoztam, egy kis anyázás mindig belefért.
a végén általában már direkt scar/p90 darálást szoktam végezni rajtuk ha tényleg olyan lowok.
amilyen választékos gyűlölet szokott olyankor jönni, az priceless.
210 nyert versengővel, és nova 3 körül mozgok mostanság, ha van időm játszani.
-
törölt tag
Na, meg volt nekem is az első cheater a csapatban.
Istenem.
Why?
-
gtamate2
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #34972 üzenetére
Felesleges így általánosítani..
-
Mezcal
addikt
Mindig azt gondoltam, hogy az orosz ellenfeleknél nincs rosszabb, az a legalja. Tévedtem.
Pár perce nyertünk egy magyar csapat ellen 16-0-ra Mirage-on. A legbénább, utolsó gyerek, aki 5 fraget lőtt egész meccs alatt egészen a kilépéséig, végig anyázott és 12 évesezett, csalózott. Engem külön alázott-ha már a pályán egyszer sem sikerült- hogy 1000+ órával is csak kala vagyok.Késöbb a statomat kezdte cikizni - bár azt nem értem, miért, mert jó volt- holott ő 5-20-ban állt. Egyedül én értettem, mert a többi random német volt a csapatban.Ennél aljasabb, alpáribb viselkedést még oroszoktól sem láttam. -
okipoki
aktív tag
Eladó kulcsokat keresek jó árban megbízható személytől. Írj PM-et!
-
realmdrude
tag
válasz
gtamate2 #34910 üzenetére
Solo-que ben jatszom, mert Ausztraliaban elek, es itt senkit sem ismerek, aki jatszana a GO-val. Random arcokkal is megismerkedtem, de mikor invelem oket, nem jonnek. Nem a skillemmel van a problema, fejmagassagban tartom a celkeresztet mar a kezdetektol fogva (bar kb 1 evig 20 fps-es laptopon jatszottam...), nem lovok rosszul, fulelek a trappokra, stb. Csak mindig azsiaiakkal dobott ossze, akik ossze vissza kiabalnak es trollkodnak, es az ausztralok sem kiemelkedoek csapatjatek teren. Nem mondom, vannak normalisak, de nem az a jellemzo.
Szoval nem a sajat hibambol nem tudtam eddig feljutni kalara. -
csurenzoo
aktív tag
Fúúú ilyenkor égek ki. Hogy dob össze a játék 5 unrankeddel ?
meccs végi shot
Ilyen aimozást már régen láttam -
törölt tag
válasz
Sziszifeca #34947 üzenetére
Shift + F2
-
Sziszifeca
őstag
Hali.
Visszajátszásnál lehet pörgetni a videót? Ha igen hogyan?
-
yuyizi
tag
Egyébként ha egy skin már teljesen kopott akkor utána lehetséges, hogy teljesen lekopik ?
-
htc07
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #34941 üzenetére
nem kopik, alapból ilyen állapotban kerül a felhasználóhoz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #34937 üzenetére
A lényeg hogy ismeretlen furcsa linkekre nem kattintunk. Akkor nem lopják el a raktárad.
A fegyerek amúgy nem tűnnek el és nem kopnak. Matricákat le lehet kaparni. -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Szerintem valaki palira vett, nem tűnik el semmi.
-
zkas90
senior tag
válasz
Honnan?
Ha megveszel egy fegyverskint akkor az megmarad neked. Nem fog eltűnni a raktáradból. -
zkas90
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #34933 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A skinek kb. mennyi idő alatt tűnnek el?
-
PAUBEN
tag
hali
144 hz monitor tulajok!!!
Asztalt is 144 hertzen használjátok? Nálam vmiért lagol tőle pedig fps 300+
-
törölt tag
válasz
Coccolino_O #34925 üzenetére
Mondtam ilyet?
Pont azt írtam hogy 2 hétnél tovább nem lesz együtt ez a lineup.
-
Vanir
veterán
Az illető nyomorék gerinctelen féregre nyugodtan mehet a report csalásra, nevetséges amiket leművelt.
-
okipoki
aktív tag
Eladó láda kulcsokat vennék megbízható személytől. Írj PM-et!
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Komplett raktárakat/ skineket veszek kp-ra vagy utalással.
Akit érdekel a dolog írjon pü-t.
-
törölt tag
Egy újabb 2 hetes lineup.
Nem is értem miért licitálta felül Kinguin az SK-t, de majd elválik.
(#34913) Coccolino_O: Scream inkonzisztens és nem tud csapatban játszani ezért repült Titanból, Maikel és Skytten együtt toxic AF. Rain nagyon jó játékos, fox pedig jelenleg a legjobb portugál CS-s.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
#97716736 #34917 üzenetére
Még annyit tudok mondani - anno amikor megvettem ezt a configot méregettem - hogy nagyon megéri ezeket a fx procikat húzni -ha tudja az ember -nagyon sokat számított a legtöbb játékban.( sajnos a teszt anno a kukában landolt a logout helyett) így konkrét számokat nem tudok írni.
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #34915 üzenetére
Ez a 250-300 CS:S-ben megvan, mikor 999-re van fixálva, és nekem jóval gyengébb kártyám van, és nekem van 600-999FPS-em neki meg nincs.
CPU Unparkot is raktam alá, az se segített sokat sajnos, indítási opcióba is beírtam neki mindent.(#34916) membrandj Most vettünk rá egy jó kis CM Evo-t elég hűvösen tartja nem melegszik, szóval kényes rá a játék ez van sajnos :/ BF-ben az összes szál 50%-ot legalább eléri, itt meg CS-ben tényleg alig mozog 1-2 szál.
-
membrandj
nagyúr
válasz
#97716736 #34914 üzenetére
Cs szerintem 1 vagy 2 magot használ. 1 szálas teljesítményben egy g3220 pentium veri kb az fx-et.
Valószínűleg 1-2 szál fullon megy neki, a maradék 4 pedig üresen kb.
Illetve az fx procik iszonyat kényesek a melegedésre és az alaplapnál se mindegy,hogy mi van alattuk.
Melegedés miatt a ház se lényegtelen és a táp se. -
IreN!CuS
őstag
válasz
#97716736 #34914 üzenetére
6300@4.5 7790 256-ra korlátozva nem láttam nagyon ugrálni ( persze full lehúzott grafikával 1366-os felbontáson)
Szóval egyedi probléma lesz szerintem , próbálja meg kicsit húzni ha esetleg alapon lenne , állítsa be indítási opciónál a 6 magot , illetve van valami hasonló opció játékon belül is jobb , nem jut eszembe. -
törölt tag
Örülök hogy végre ScreaM csapatban
Más: Ismerősömnek AMD FX 6100 + R9 280X VGA-ja van, és se cs:s, se cs:go-ba nincs meg az a kellő FPS aminek kellene lenni. Más játékokban pl BF 3-4 ott szépen megy a CPU + GPU kihasználtság de CS-ben egyszerűen alig van kihasználtság 20-30%.
Tudom hogy az FX procikat nem kedveli a CS, de mit lehet ezzel kezdeni? Hallottam itt sokaktól hogy nincs meg nekük se az FPS, de valami driver nincs az FX procikhoz hogy ezeket fixálják?Előre is köszi a választ
-
Coccolino_O
őstag
Érdekes csapat lesz, az biztos. Azt senki sem tudja, hogy Scream anno miért esett ki a Titan kosárból. Maki állítólag mérgező személyiség, plusz ott van az is, hogy hullámzó a teljesítménye. Rain is volt már pár csapatban. SKYTTEN dettó. Utolsó emberről még nem is hallottam.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gtamate2 #34910 üzenetére
Nekem beadta így is...
Tegnap retardáltakkal MM-eztem. Irányítottam (volna), infóztam ahogy mindig, ők se lőni, se taktikázni (0 kommunikáció) nem tudtak. Mikor megkérdezték hogy Boostolt Sheriff vagyok e, elszakadt a cérna. Elküldtem őket a büdös picsába és kiléptem, azonnal tiltás a csávóra aki meghívott. Tavaly március óta nem játszottam vele, a szintkülönbség borzasztó volt. Gyakorlatilag a 0 órás Silver szintjén voltak Kala1 szinten.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
realmdrude #34903 üzenetére
A skint köll nézni?
-
gtamate2
veterán
válasz
realmdrude #34903 üzenetére
Most nem kötekedésképp, de milyen 6 éves tapasztalataid lehetnek?
-
okipoki
aktív tag
Eladó kulcsokat keresek jó árban megbízható személytől. Írj PM-et!
-
he7edik.
addikt
A 7 napos eltiltás ellen lehet valamit tenni?
-
realmdrude
tag
6 év CS tapasztalat, 785 CS:GO játékóra és 339 nyert versengő után először...
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
scream #34900 üzenetére
Na ezt a lineupot megnézném játszani
Scream mindig is nagy arc volt
Más: Megtörtént a lehetetlen; 4db orosszal (!!!!!!) játszottam, a kedvemért angolul beszéltek, jófejek voltak, és hoztak minden 1v1-2-3 szitut. Végig beszéltünk, infóztunk. Annyira jól ment így, hogy mindegyiket bejelöltem, utána meg toltumk még 3-mat mindet nyertük. Egynél vezettek 13-5-re, és visszahoztuk 16-13 ra. Nagyon jókat játszottunk... Attól még utálom őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Path of Exile (ARPG)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest