- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
-
illusiON
őstag
-
Genius007
őstag
Úgy ahogy mondod!
Lmh: Nekem volt AMD x4 Phenom 9850 Black Edition, ami szinte a legdrágább AMD proci (9950 a következő ha jól tudom) CSS Stress Test 177Fps volt vele ....
Olyan gyorsan adtam el, amilyen gyorsan csak lehetett! (jobban mondva cseréltem)
Most Core2Duo E8500 van ami CSS Stress Test-be 330FPS-t hoz kb ...Ennyit az AMD-ről. De ezt már nem egyszer megbeszéltük itt a topikba!
Neked kell eldönteni mi a fontos, felőlem AMD-t is vehetsz, nekem mindegy ...Amúgy este (éjjel 1fele) "megjavult" a pingwin, toltam is reggelig, de íííííííííí ííígy adta
Csak már akkor nem waroztatok! De Noobistyuval toltam még 1wart azért
-
mindfreak
őstag
Igen, hajdúböszörményi vagyok én is. A T-Comról csak annyit, hogy most akartam sávszélességet növelni, de az 1 mbitnél már nem tudnak nekem többet biztosítani. A vicc, hogy ezért a szarért is 5900-at fizetek havonta, a munkatársaknak Debrecenben meg ~4000 Ft-ért van 30/30 mbit. Aminek örülhetek, hogy legalább a szolgáltatás stabil és a folytonos.
-
Genius007
őstag
illusiON: Pedig hidd el hogy jobban adja!
Gyorsabb nem vagy tőle, de valahogy olyanokat is bead szerintem, amit nem kellene ...
(vagy ez lehet a háttérben futó kis alkalmazás miatt van)
Amugy cseréld le az AMD rendszeredet (ha tudod majd) min. Core2Duo e8200-re, és meglátod majd, hogy sokkal jobban megy majd a játék! -
Genius007
őstag
Ennyi ...
És Ti emlékeztek, mikor notival toltam és 40-160fps-em volt és "nyávogtam" hogy semmit nem ad be ?
Most 130Fps alá nem is megy és "mindent" bead ... Warokon is sokkal jobban adja, mint akkor ...
Lehet hülyeségnek gondoljátok, de én 100FPS alatt "nem is tudok játszani" -
Genius007
őstag
1. Ne MD-zZ, mert valaki nem tudja mi / ki az ...
2. Én se sR, vagy sH-zokK!
3. Mondtam viszi haverom a CRT monitoromat, és nem leszek gép előtt, mert csak másnap mentem Pestre.
Eladtam az Asus 3870x2 TOP 1gb/512bit vga-t,
vettem helyette sima Sapphire 3870 GDDR4 512mb/256bit,
na meg vettem egy Samsung SyncMaster 205BW karc mentes moncsit (28k-ért)Már tegnap este is itt voltam, csak 2fele mentem, mert netem meghalt ...
Mod.:
Nova91: Az jó ha sok az FPS, de az hogy stabil legyen, az szerintem jobb, mintha ingadozna! Mondjuk nekem 120-500között van, de nem irom be, hogy fps_max 100, mert számomra azon olyan mintha akadna, lehet velem van a baj, sőőt biztos, de nekem 140-160FPS-ről ideális a játék, ahol látom, hogy már kicsit sem "akadok"
-
-
Genius007
őstag
" holnaptól, vasárnapig távollesze "
Mint mindig ...
" de ma warozhatunk este egyet.. "
Mint mindig ...
Tegnap Drilla, IllusiON, és Én itt voltunk!
Lett volna 5. is, csak hát ... khhhmm , valaki nem volt, nem tudod ki lehetett az ?
Najó nem baszogatlak, tudom hogy melózol! -
Genius007
őstag
-
illusiON
őstag
-
Genius007
őstag
Hát az nem jött össze, majd ventrin elmondom miért ...
De ha minden igaz akkor pénteken 3870x2 vga gép lesz!
(és ez a tag nem hiszem, hogy átbaszna mert ....)
Csak még ma estig várok egy ajánlatot, mert van egy hasonló gép, csak ahoz 22" Dell Wide TFT van, és az valahogy csábitóbb! -
Genius007
őstag
Idézem ...
IllusiON: - Jó van na, fordítva hallom, mert szar a fülesem. Fordítva van a Stereo.
MoonDoom: - Akkor fordítsd meg a fülest
IllusiON: - De akkor a mikrofon is a fejem mögött lesz.
MoonDoom: - Akkor csináld meg!Ebből gondolom kiderült, hogy nem talpas mikrofonja van, hanem fülesen van rajta neki!
-
Genius007
őstag
Döntsd már el, hogy kivel leszel b+
Engem nem dobálhatnak csak úgy, mint valami darab rongyot ...
... egyszer sNORh-al, egyszer mással .. döntsd már el!Drilla : Lenyomjuk nyugi! Remélem ma este olyan jó lesz a netem mint tegnap!
Bár ahogy most látom, szarabb mint tegnap ... de bízok abban a f@szBAN -
Genius007
őstag
OMG!
Mi volt a kérdés .... ? >>> Milyen Clan? <<<
Válasz : >>> 6 UP!
<<<
Akkor mit nem értesz ? Használd már picit az eszed, na meg a keresőt ...
... egye fene segítek! -
Genius007
őstag
Minden szarabbul adja mint régen ...
De azt nem értem, hogy a VALVE ezt nem veszi észre, vagy csak direkt sz0p@ minket?Ma felmentem Only HeadShot serverre, és csak desertel lehetett menni, hát mit ne mondjak ... csorit fejbe lőttem vagy 2x erre nem is fejes .. na mondom
Jah és lol, egyik csávót lelőttem vagy Ő lőtt le már nem tudom melyik melyik, a lényeg, hogy :
Damage Given to "-=[Crystal]=-" - 3003 in 1 hit
(Desert)
De gondolom ez valami Server BUG volt, mert ennyi nem lehet szerintem, akkor sem, ha a száján nyomom le a Desertet ...
Amúgy a movie-ra vissza térve, kik ezek az arcok ?
Mert aprít rendesen ... bár lehet azoknak 1hp-ja volt akit leaprított
Sosem értettem ezeket a Movie-kat ...
KODIAK Movie-t is lestem 1x 2x 3x ... és 1tárból 4-5embert is leaprít .. én örülök ha 1tárból 1-2ember megvan .. bár most foghatom a pingemre, tuti az miatt szar -
illusiON
őstag
desertezni nem nagyon szoktam max néha felmegyek onlydeagle német szeróra, de ott meg pár 84in3 után agyfaszt kapok aztán el is mentem..
M4et imádom sztem tunkból nagyon adja ha jó a szerver, badboyon hogyha nem túl laggos bemegyek 10 terror mögé röviden azt egy tárból amennyi kifér ott 1 kupacban
(és akkor utána tudjátok a "köcsög hátbaskilles" buzi
)
-
illusiON
őstag
én csapattag vagyok tessék utasítani
egyébként meg estefelé azért javarészt itt vagyok úgyhogy ha látom hogy megvagyunk mind akkor ugyis rátok írok
pontosan, ember nem volt de .believe-t lassan tiszteletbeli taggá avanzsálhatnánk
mod: én mikor leszek már nem őstag egyébként ?
-
satomee
senior tag
Hhjja,csak időnként elfelejtettem bekapcsolni,mi...?
Amúgy tényleg kíváncsi lennék hogy működik,de már csak azért sem próbálom ki mert ha kapnék egy VAC bant hát nem tom mi maradna épségben a lakásban...Szerintem annyit nem ér az egész.Van itt olyan aki már kipróbált valamilyen cheatet?De őszintén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest