Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xelo

addikt

válasz satomee #4788 üzenetére

volt olyan időszakom hogy pár volt haverommal szopattuk a népet (khm bele lehet vinni a rosszba? :D )...
    aimbot: lényege az hogy automatikusan, vagy klikellésre, beálításaitól függően az ellenfélre viszia a célkeresztetl. van egy pár fajtája: pl. vector (értékeket kell megadni és aszerint céloz, gyorsabban működik mint a bone de csak HvHra használatos), vagy bone (belövöd hogy fejre adja, és oda fog menni a golyó. rage-elésnél szokás ezzel menni). az aimhoz kiegészítő finomságok amik a fegyverek visszarúgását, illetve a golyó szórását szüntetik meg, de ha valak ilyet használ akkor specator módban rángat a képe, nagyon könnyen kiszúrható.
    triggerbot: amikor a célkereszted ellenfelet ér, a fegyvered magától tüzel, ha nincs skill ez nem segít. van egy almódja az only awp triggerbot, aminek a jelentése hogy csak ha AWPt használ akkor aktiválódik.
    anti-aim: lelőhetetlenné tesz azzal hogy az emberkéd össze vissza mozog, pl körkörösen forog, méghozzá úgy hogy te ebből semmit nem érzékelsz. rengeteg fajtája van. ha azt látod spectator módban hogy valaki fejjel lefelé megy, vagy ugrál a kamera, megvan hogy mit is használ.
    wallhack: az alap wh a falakat teszi átlátszóvá, vagy tünteti el teljes egésszében. mindenki ismeri, én sohasem használtam. borzasztóan zavaró volt számomra.
    -wireframe world: wh egyik fajtája, a világnak csak a "vázát" látod
    -XQZ: csak a játékosok, de azok teljesen átlátszanak a falakon
    -bone wallhack: a játékosok váza látszik csak át a falakon
    -radar byte patch: a radart modifikálja úgy, hogy minden egység látszódjon rajta
    speedhack: felgyorsítja a játékos mozgását
    bunnywork: megkönnyíti a bunnyzást
    namestealer: másik ember nevét ellopja, így ha ki akarnak rugni 50% hogy nem te távozol
    pistol rapid fire: a desert eagle is képes olyan gyorsan lőni mint egy ak..
    stbstbstb. remélem tudtam segíteni :)
    egyébként én örülök hogy ezen is átestem, mert gyerekjáték számomra kiszúrni a hackereket ;)

• Genius007

őstag

válasz satomee #4788 üzenetére

Őszintén ? :B

Na akkor sorolom :DDD

WallHack (WH), Aim, SpeedHack, RadarHack, kb ennyi!

De ezeket csak BOTondok ellen használtam :D :DDD

Az emberi kiváncsiság ... és nem akartam VAC Bant kapni, így hát BOTondokat lőttem vele :DDD

Mod.: Jah és van olyan Cheat, ami tört CSS-vel nem is megy, csak eredeti CSS-vel :DDD (de szintén BOTondok ellen) :)

Új hozzászólás Aktív témák