Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert már tényleg nem tudom mi van.Egyszerű a dolog: egy fekete-fehér képből készítettem egy vonalas rajzot.

Ezután Ctr+U, hogy ne legyen egyben minden összetevő mert kombinálni akartam az összes összetevőt egyben. Ez ment de amikor a kitöltést adtam neki ez lett belőle.

A most teljesen kitöltött részeknek ugyanolyannak kéne lennie mint előtte az 1.képen. Nekem előtte CD12-esem volt és ezt egy másodperc alatt megcsinálta de ezzel csak nyűglődők.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm.

Üdv Zola
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő