Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem, az összes összetevőt egyben, korábban sem lehetett egyszerre összekombinálni. Ha jól értem, azt mondod, hogy egybelasszóztad az egész képet, és combine?
Mert akkor ez régen sem működhetett. Egyszerűen logikátlan lenne. Nem akarlak félrevezetni, de én nagyon így látom. -
zetecR
addikt
A vonalas rajzot gondolom Trace-szel készítetted?
Akkor valószínű a fehér elemeket nem vetted ki, így a fekete és a fehér objektumok is bekékültek. Ez esetben a fehéreket manuálisan kell eltávolítani.
Nyomj egy shift+F9-et, akkor látod a körvonalakat, hogy valóban ez történt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest