Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Milyen házat vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
nem sikerült megoldani.
hiába emelgettem a feszt, látszólag semmi hatása nem volt. egyszerűen nem értem. 2*1giga crucial ramokkal 7*500 nevetve megy, ramok 1000-en, viszont a 2*2 giga g.skill-el nem akarja ezt, pedig a ramok ezresek és 5-5-5-15-ön hajtanám őket, ami gyári érték. ha a proci szorzót leveszem 6osra akkor nincs gond de 3500-on kidöglik. visszavettem 7*495-re és úgy gond nélkül crysis-oztam vagy fél órát, viszont 5 perc orthos után csontra fagyott a gép, még az egérkurzor sem mozgott.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós!
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hiába emelgettem a feszt, látszólag semmi hatása nem volt. egyszerűen nem értem. 2*1giga crucial ramokkal 7*500 nevetve megy, ramok 1000-en, viszont a 2*2 giga g.skill-el nem akarja ezt, pedig a ramok ezresek és 5-5-5-15-ön hajtanám őket, ami gyári érték. ha a proci szorzót leveszem 6osra akkor nincs gond de 3500-on kidöglik. visszavettem 7*495-re és úgy gond nélkül crysis-oztam vagy fél órát, viszont 5 perc orthos után csontra fagyott a gép, még az egérkurzor sem mozgott.