- Idén már az alacsony késleltetés is számít az NVIDIA-nak
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazon Fire TV stick/box
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
egyet értek veled elmondom nekem milyen progik nem mukodnek rajta
...:van egy razer copperhead egerem nemtudom felrakni emrt azt irja ki hogy dugjam be az egeret pedig bevan mert azt hasznalom, ugyan ez a monitorral nem engedi felrakni a progit hozza mert azt hiszi o felismerte es az boven elég
Aztán nem engedi pl hogy doom 3 nak felrakjam a pach et,a mobilomnak a telepitocdjet,mashogy mukodik a rivatuner mint xp alatt ugyan az a program,lassabb vele a gépem pedig nem tud tobbet mint az xp..ezért nem értem minek nekem de én vagyoka hulye hogy legutoljara is ezt raktam fel a crysis miatt meg nem kellett volna mert atkell irni egy fileot es keszen is van a profi beallitas.....ennyi tehat visszajon az xp...mmm
Új hozzászólás Aktív témák
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Idén már az alacsony késleltetés is számít az NVIDIA-nak
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán nem engedi pl hogy doom 3 nak felrakjam a pach et,a mobilomnak a telepitocdjet,mashogy mukodik a rivatuner mint xp alatt ugyan az a program,lassabb vele a gépem pedig nem tud tobbet mint az xp..ezért nem értem minek nekem de én vagyoka hulye hogy legutoljara is ezt raktam fel a crysis miatt meg nem kellett volna mert atkell irni egy fileot es keszen is van a profi beallitas.....ennyi tehat visszajon az xp...mmm