Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- IR fotózás/Infra fotózás
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
hát nem tudom te ezt hol álmodtad , de ha beviszel egy gyárba egy procit, és megmondod hogy ezt kéretem felpolírozni, akkor röptében kihajintanak.
ha mégse tesznek ki, akkor meg olyan munkadíjat számolnak fel amiből veszel még 1 proci (legalább)amúgy meg nem tudom hogy honnan szeded hogy sufnyi tuning.
elvben teljesen ugyanazt csinálom itthon, mint amit a gyárba csinálnak a gépekkel.
teljesen sima felületen (itthon üveglapon) ide oda mozgatod a felületet, míg az fényes nem lesz.nem tudom láttál-e már jól felprolírozott (nem csak "jó lesz ez így, nem kell tükörfényes, elég ha sima") procit.
ami nekem volt E6550 órákon keresztül mozgattam ide-oda minden egyes papíron (800-1000-1200-1500-2000-2200-3000)
a felülete teljesen sima volt, akármerre forgattam a fény felé, sehol nem volt rajta egy karc se, kb mintha egy tükör lett volna.úgyhogy ha esetleg még nem políroztál, akkor nem kén lenézni azokat, akik otthon megcsinálják maguknak, fillérekért.

jaa, és még valami : mi a francért vinném a gyárba, meg a fene tudja hova felpolírozni, ha madjhogynem ugyanazt érem el otthon is, az ár töredékéért.???

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ford topik
- Filmvilág
- Steam topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest