Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
hát nem tudom te ezt hol álmodtad , de ha beviszel egy gyárba egy procit, és megmondod hogy ezt kéretem felpolírozni, akkor röptében kihajintanak.
ha mégse tesznek ki, akkor meg olyan munkadíjat számolnak fel amiből veszel még 1 proci (legalább)amúgy meg nem tudom hogy honnan szeded hogy sufnyi tuning.
elvben teljesen ugyanazt csinálom itthon, mint amit a gyárba csinálnak a gépekkel.
teljesen sima felületen (itthon üveglapon) ide oda mozgatod a felületet, míg az fényes nem lesz.nem tudom láttál-e már jól felprolírozott (nem csak "jó lesz ez így, nem kell tükörfényes, elég ha sima") procit.
ami nekem volt E6550 órákon keresztül mozgattam ide-oda minden egyes papíron (800-1000-1200-1500-2000-2200-3000)
a felülete teljesen sima volt, akármerre forgattam a fény felé, sehol nem volt rajta egy karc se, kb mintha egy tükör lett volna.úgyhogy ha esetleg még nem políroztál, akkor nem kén lenézni azokat, akik otthon megcsinálják maguknak, fillérekért.

jaa, és még valami : mi a francért vinném a gyárba, meg a fene tudja hova felpolírozni, ha madjhogynem ugyanazt érem el otthon is, az ár töredékéért.???

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest