Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ez komoly?

tuning trükk 8400-re? ----- neeeeeee-...
Ezt én is megnézném. (Honnan tudja az a vki aki írta, hogy milyen a vid-em, mivel hűtöm, mennyire melegedik, milyen a lapom, ramom(mennyi) , tápom, stb...
Ilyen recept nincs.. Vagy félreértettelek?(#11029) atenza cmos..és újra állítsd be a biost. Terhelni meg ne dmarokkal terheld, prájmolj rá. Kihajtani meg..A libát szokták
Az egy dolog, hogy dmarkban hozhat még a cpu órajel emelése 1-2 pöttyöt a vga-nak, de..köze? Ha játszol valamivel akkor van egy cpu limit ami latt pl beszaggat a játékod, s ez van vga-nál is.Jó nagy felbontásban pl. Suzerintem 3GHz nem meggyőző 1M L2-vel fekvértezve. Mgayarán: Játékok alatt hamarabb lesz proci limited mint vga..-sztem-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egy dolog, hogy dmarkban hozhat még a cpu órajel emelése 1-2 pöttyöt a vga-nak, de..köze? Ha játszol valamivel akkor van egy cpu limit ami latt pl beszaggat a játékod, s ez van vga-nál is.Jó nagy felbontásban pl. Suzerintem 3GHz nem meggyőző 1M L2-vel fekvértezve. Mgayarán: Játékok alatt hamarabb lesz proci limited mint vga..-sztem-