- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
válasz
lipi67
üzenetére
Volt cmos clear, minden alapbeállításon.
3dmark-al nem a terhelés volt a cél, prime95-el terheltem mindig is, de a 3dmark ad egy összehasonlítási alapot...
De lényegtelen, fontosabb inkább az, hogy alap beállításon 1,8ghz-en kéne mennie 9×200-on, úgy h visszaveszi 6os szorzóra ha nincs terhelve (energiatakrékos funkciók ugye defaultba enabled-en vannak) Azonban nekem folyamatosan 6×200-on megy, és igen prime95 alatt is! (biosba minden default).
Ha C1E-t, ESIT-et kikapcsolom, akkor sincs változás. Ha TM2-őt is kikapcsolom, na akkor folyamatosan 9×200-on megy, VISZONT kb fele annyi fps-t produkál, mintha be lenne kapcsolva. Ezt egyáltalán nem értem 9×200-on miért lassabb mint 6×200-on?? Prime-al mind2 esetben stabil.
Van még valami, ha C1E-t és EIST-et enabled-re rakom, viszont a TM2-őt kikapcsolom, akkor látszatra normálisan működik, azaz váltogatja a szorzót terheléstől függően, de az fps ugyanannyi, mint az előző esetben 9×200-on, azaz feleannyi mint 6×200-on ( TM2 enabled).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest