Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Már bocs, de nem vagyok figyelmetlen... az x65 be van állítva..., NEM a VTT-re kérdeztem rá, az jó, ahogy van. Gondolom, ez a VTT.
Van egy másik érték, amit lehet állítani a VCore és a "VTT" mellett. FSB-termination voltage a neve, NEM VTT...A VTT max.-on van, azaz x65-ön, már ha a magasabb számérték a magasabb... van még x63, x61...
vagy... jó..., lehet, ha rákeresem, valóban ez jön ki: VTT (FSB termination Voltage)... ezzel egyszer, nem lettem okosabb, kétszer, az x65... érték nem lehet egyszerre egyenlő, az előző beállítással.
Érthető. Két beállítás, egy néven... egyelőre.
Azt hiszem, nálam a hő lesz a meghatározó... nem szeretnék tesztben 70-75, működési hőben 60-65 fölé menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs