- Milyen házat vegyek?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
válasz
Kazimír #1121 üzenetére
Én is így jártam - pont az a lába nem akart beakadni, amelyik a legelérhetetlenebb helyen van. Kétszer leszedtem, mire rájöttem, hogyan lehet megoldani. Közben persze itt-ott már a paszta kezdett egyenetlen lenni. Gondolkodom is rajta, hogy veszek valami pasztát és újrazsírozom. Ami rajta van nem kenhető - olyan állagú, mint a rágógumi.
-
Lazax
csendes tag
A hétvégén raktam össze a gépem ilyen hűtővel. Nagyon megszenvedtem vele. Az volt a jelenség, hogy bepattant a helyére, majd egyszercsak kiakadt az egyik pöcök - mindig ugyanaz. Kétszer levettem és újra feltettem - közben persze egyre jobban elmaszatolódott a paszta. Aztán rájöttem, hogy azért pattan ki mert az egyik lefogató láb talpa (az alaplapra felfekvő rész) nem vízszintes, és ha sikerül is bepattintani akkor is a deformáció miatt mindig kiakad. Miután egy fogóval víszintbe állítottam tökéletesen beakadt. Szóval felszerelés előtt jól nézzétek meg, hogy vízszintesek-e a leszorítók talpai, különben ki fog pattanni.
Másik tanulság, hogy a BIOS-ban Voltage Control-ra kell állítani a CPU-fan vezérlését. PWM-mel nem megy - azaz csak maximális sebességgel. Bár gondolom ez triviális a nálam olvasottabbaknak, csak lusta voltam végigolvasni a topikot.
Most olyan 37-40 C körül van a proci (2750-es 3360-on, 2.35V), és 1000 körül pörög a ventilátor. Amikor 1900-on pörgött, akkor azért már hallható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest