Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
Sutty66 #1263 üzenetére
Biztos gyengébbre cserélted..
Télleg..Ha én elvileg erősebb, vagyis nagyobb fordulatu ventire cserélek, de azt egy FanMate-el szabályzom, akkor a saját ,közel teljes sebességén fog pörögni???
Csakmert elötte 1900at pörgött a gyári venti, FanMate-el meg max 1700 körül megy.. -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!!
Szeretnék ventit cserélni a TX2-esemen..
Mekkora ventit nézzek, mármint ugye lyuktávolság végett..
80mm, vagy 92mm-eset??
Köszi!! -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Lehet, hogy nem itt kellene kérdezősködnöm, de miért van az Everest szerint időnként akár 15C-foknyi különbség is a CPU és a CPU-Magok közti hőmérsékletek között..egyébként melyik számít a 2 közül??
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv mindenkinek!!
Hogyan lehetne visszább venni a TX2-es ventijét??..
Nekem kissé gyorsan és zajosan pörög....Asus P5N32 Plus-os lapon van a hűtő..azzal eddig sehogysem tudtam..
Köszi!! -
dzsóbácsi
aktív tag
ÜDV!!..
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek a hűtők...a sima és a 2es is...gyárilag pasztázottak?...Csakmert mintha az 1es ne mlenne az...mármint így neten, képeken..Köki a választ..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest