- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül jó (kevés...
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)Kezdem azt hinni, hogy az a sok sírás tárgya, hogy nem még egy habkönnyű valamit kaptunk, hanem valami olyasmit, amihez alkalmazkodni kell, és ami tartalmaz némi kihívást is. Hát nem tudom, nekem pont ezért egyelőre bejön.
AI-val, versenyekkel kapcsolatban még nem tudom mi van, épp csak belekóstoltam tegnap. Ja, a cockpit nézet az még mindig trágya. A menü sem nagy haverom, most vagy én vagyok vak, vagy hülye, de nem találom, hogy hol lehet általános jelleggel kikapcsolni a segédleteket, ideális ív mutatását meg ilyeneket. Ugye nem versenyenként kell ezt kezelni? Az eléggé röhejes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)