Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül jó (kevés...
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)Kezdem azt hinni, hogy az a sok sírás tárgya, hogy nem még egy habkönnyű valamit kaptunk, hanem valami olyasmit, amihez alkalmazkodni kell, és ami tartalmaz némi kihívást is. Hát nem tudom, nekem pont ezért egyelőre bejön.
AI-val, versenyekkel kapcsolatban még nem tudom mi van, épp csak belekóstoltam tegnap. Ja, a cockpit nézet az még mindig trágya. A menü sem nagy haverom, most vagy én vagyok vak, vagy hülye, de nem találom, hogy hol lehet általános jelleggel kikapcsolni a segédleteket, ideális ív mutatását meg ilyeneket. Ugye nem versenyenként kell ezt kezelni? Az eléggé röhejes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)