Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Végül jó (kevés... :D) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)

Kezdem azt hinni, hogy az a sok sírás tárgya, hogy nem még egy habkönnyű valamit kaptunk, hanem valami olyasmit, amihez alkalmazkodni kell, és ami tartalmaz némi kihívást is. Hát nem tudom, nekem pont ezért egyelőre bejön.

AI-val, versenyekkel kapcsolatban még nem tudom mi van, épp csak belekóstoltam tegnap. Ja, a cockpit nézet az még mindig trágya. A menü sem nagy haverom, most vagy én vagyok vak, vagy hülye, de nem találom, hogy hol lehet általános jelleggel kikapcsolni a segédleteket, ideális ív mutatását meg ilyeneket. Ugye nem versenyenként kell ezt kezelni? Az eléggé röhejes lenne.

Új hozzászólás Aktív témák