- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tavaszi hardvernyitány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
üzenetére
Szimulátor sosem lesz ez a játék, akkor már Project Cars vagy Assetto ha szimulátorozni akarsz. Vezetés, hát 1x mentem 25% versenyt, McLarennel vertem a Mercit hardon 10 mp-vel, fordított gumistratégiával az 1. helyről indulva, mert esős kvalit megnyertem 2-3 mp-vel. Az időmérőn egy csomó gép ki lett zárva feltartás vagy szabálytalan boxelhagyás miatt (érdemes megnézni a büntetéseket a Q után
viccesek) szerintem az AI ugyanolyan segghülye, mint eddig és legalább még csal is ugyanúgy, ezen a téren nem volt, de nem is lesz sose előrelépés. Játszhatóságát tekintve még nem tudok érdemben nyilatkozni, kicsit egyszerűbbnek tűnt irányítani és kigyorsítani is akár esőben, mint a tavalyinál pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tavaszi hardvernyitány
- No Rest for the Wicked
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viccesek) szerintem az AI ugyanolyan segghülye, mint eddig és legalább még csal is ugyanúgy, ezen a téren nem volt, de nem is lesz sose előrelépés. Játszhatóságát tekintve még nem tudok érdemben nyilatkozni, kicsit egyszerűbbnek tűnt irányítani és kigyorsítani is akár esőben, mint a tavalyinál pl.