- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
plman
tag
hogy őszinte legyek nekem kezd elmenni a kedvem. A rajtnál kilöknek a pályáról, és még engem figyelmeztetnek, hogy elhagytam a pályát (mondjuk legalább nem büntetnek), akárhogy óvom a gumikat a többieknek tuti, hogy legalább 4-5 körrel tovább bírja egy-egy szett, ezáltal nekik eggyel kevesebb kiállásból is megvan a futam. A gumi stratégiát nem lehet módosítani se a rajtnál se menet közben, csak meglehet nézni a rajtnál és ennyi. Ha esővel indul a futam akkor tuti, hogy az első kiállásom után 3 körön belül már száraz pályás gumi kell, és mivel a többieknek az inter is tovább bírja mint nekem így megint egy + kiállás a többiekhez képest, meg még + az az időveszteség ameddig visszakóricálok a boxba slickért(mert amikor én cseréltem akkor az inter kellett újból) mert természetesen pont akkor lesz csontszáraz a pálya amikor a többeik épp cserélnek (naná, hogy slickre) én meg pont elhagytam a boxbejáratot. Malajziában 15 másodperccel vezettem az esőben mire a fent leírt folyamat lejátszódott már több mint 1 perc! hátrányom volt az elsőhöz (Rosberg) képest. a futamot vagy 4-5 alkalommal újraindítottam és minden alkalommal ugyanez játszódott le pedig hol korábban hol később áltam ki mint az első alkalomkor.
Na de , hogy pozitívumot is írjak:
A erősorrend kb. reális, a gumik ugyanúgy mint a valóságban csak 2-3 körig tapadnak igazán jól utánna érezhetően veszítenek a tapadásból.
Új hozzászólás Aktív témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 10Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest