Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szingapúrba menjünk egy Time Trialt....Aki úgy gondolja meg szeretné mutatni mit tud az menjen egy leggyorsabb kört és rakja be a képet róla....Kíváncsi leszek mit tudtok.
És ki lesz a legjobb közülünk. Természetesen oda írjuk, hogy mivel játszottunk pl kormány, bill. stb. És akkor így a kategóriánként hirdetnénk győztest és így végig mehetünk az összes pályán akár. Tűzzünk ki egy időpontot ami a határidő és addig jöhetnek a köridők. Ha benne vagytok írjatok. -
törölt tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Time Trial volt, és egyedül a leszorítóerőn állítottam. Ennél a körnél szerintem több másodperccel jobb időt lehet menni az 100%....Éreztem a középső szektorban, hogy egy kormánnyal sokkal jobban lehetne venni a nyújtott gyors kanyarokat. Van olyan pálya ahol nem is megyek rá a köridőre mert annyira elmarad a megszokottól.
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Én most mentem egy pár kört a kedvedért igaz én bill.el nyomom de a beállítások variálása nélkül ilyen időt mentem:
ha komolyabban ráfeküdnék biztos javulna a köridő, de most csak így gyorsba mentem pár kört. Kormánnyal és egyéb komolyabb eszközökkel sokkal jobb időt lehet menni, de én jelenleg bill.-el tolom mint mondtam.
Talán még egy 5-6 tizedet tudnék szerintem javulni, de akkor komolyabban bele kéne mélyednem a beállításokba. Sok olyan kanyar van ezen a pályán ahol billentyűvel nehéz szépen az íven maradni, itt sokat bukok egy kormányhoz képest az tuti. -
törölt tag
Szingapúrban menjünk már köridőket és tegye be mindenki a képet az időről....Szervezhetnénk ilyen köridő versenyeket a megbeszélt pályákon.Én most szingapúrt mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ki lesz a legjobb közülünk. Természetesen oda írjuk, hogy mivel játszottunk pl kormány, bill. stb. És akkor így a kategóriánként hirdetnénk győztest és így végig mehetünk az összes pályán akár. Tűzzünk ki egy időpontot ami a határidő és addig jöhetnek a köridők. Ha benne vagytok írjatok.
Talán még egy 5-6 tizedet tudnék szerintem javulni, de akkor komolyabban bele kéne mélyednem a beállításokba. Sok olyan kanyar van ezen a pályán ahol billentyűvel nehéz szépen az íven maradni, itt sokat bukok egy kormányhoz képest az tuti.
Esetleg cheat-en üzensz nekik....