- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tavaszi hardvernyitány
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaJo90
csendes tag
válasz
üzenetére
Általában nem a kezeléssel, hanem a bugokkal kapcsolatban van a legnagyobb baja az embereknek (köztük pl. nekem is). A kezelés nagyon tetszik, én játszottam a 2014-essel is, határozott, egyértelmű és nagy az előrelépés ilyen téren, de én pl. hosszú versenyeket megyek (teljes táv), és előfordul, hogy 2x is megszakítom és máskor folytatom (mid-session save), és pl. elsőre az AI-ra körönként 1 másodpercet verek, visszatöltés után kettőt rám az AI (körönként), harmadjára megint rémgyenge az AI. (az én köridőim változatlanok) A grafika sem mindig konzisztens két indítás között. A nem támogatott kormányokra nem hozza be az érzékenységi beállításokat, és alapból iszonyú érzékeny. (Én emiatt (is) vettem új kormányt.., pedig a 2014-ben tökéletes volt) Sokszor diavetítés lesz egyik pillanatról a másikra (fps drop), és csak restart oldja meg. Online versenyből mindenféle hibával kidob. Ráadásul a patch-ek sem konzisztensen javítanak az állapoton, Steam-en érdémes nézni a hozzászólásokat, ha a tizede csak igaz (de miért lenne csak ennyi..), akkor is sok embernek rontja el a patch az élményét. Picit fejetlenség van sajnos, pedig határozottan jó dolgok is születtek.

Globálisan kapcsolható, fejből nem tudom, hogy hol van. My F1-en belül az assist-oknál valahol, hogy a kettő között van-e és milyen menüpont, nem tudom most megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Dragonkin: The Banished
- További aktív témák...
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest