Új hozzászólás Aktív témák
-
HaJo90
csendes tag
válasz
#96349952 #294 üzenetére
Általában nem a kezeléssel, hanem a bugokkal kapcsolatban van a legnagyobb baja az embereknek (köztük pl. nekem is). A kezelés nagyon tetszik, én játszottam a 2014-essel is, határozott, egyértelmű és nagy az előrelépés ilyen téren, de én pl. hosszú versenyeket megyek (teljes táv), és előfordul, hogy 2x is megszakítom és máskor folytatom (mid-session save), és pl. elsőre az AI-ra körönként 1 másodpercet verek, visszatöltés után kettőt rám az AI (körönként), harmadjára megint rémgyenge az AI. (az én köridőim változatlanok) A grafika sem mindig konzisztens két indítás között. A nem támogatott kormányokra nem hozza be az érzékenységi beállításokat, és alapból iszonyú érzékeny. (Én emiatt (is) vettem új kormányt.., pedig a 2014-ben tökéletes volt) Sokszor diavetítés lesz egyik pillanatról a másikra (fps drop), és csak restart oldja meg. Online versenyből mindenféle hibával kidob. Ráadásul a patch-ek sem konzisztensen javítanak az állapoton, Steam-en érdémes nézni a hozzászólásokat, ha a tizede csak igaz (de miért lenne csak ennyi..), akkor is sok embernek rontja el a patch az élményét. Picit fejetlenség van sajnos, pedig határozottan jó dolgok is születtek.
Globálisan kapcsolható, fejből nem tudom, hogy hol van. My F1-en belül az assist-oknál valahol, hogy a kettő között van-e és milyen menüpont, nem tudom most megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest