- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
djculture #98 üzenetére
Akkor ezek szerint Március 15.-én (vagy környékén) jön ki a Next Gen F12015- The Game minden platformra?
Mert én ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok
Az pedig, hogy teljesen ugyanaz, mint az előzőek max. annyiban értek egyet, hogy ugyanolyan arcade, de itt is egy picit másabb vezetni az autót. -
djculture
félisten
Ez előre kumunikálva is volt hogy nemsokára jön a 2015 az már teljesen új lesz, erre hülyeség költeni.
Az árát elkell rakni és a élő 2015 bajnokságkor kijövő 2015-re meg a seasson passra kell költeni. 2015-töl már az élő bajnokságot fogja követni a játék folyamatos frissitésekkel. Akinek nincs előfizetése az lemarad mindenröl. -
Tarill
őstag
Hello! karrier módban a settings-nél AI skill level jelenti az ellenfelek erősségét?
-
dragonfx
veterán
ez ugyanaz mint a tavalyi.szinte detto.
-
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #91 üzenetére
Mi is úgy jártunk a haverral a coop szezonban, hogy a Q3-ban spóroltunk, mint tavaly.
Mondjuk a gumikopást a grafikán igen vacakul jelzi, mert nálunk már az enyhén barna gumik is kegyetlenül elkezdenek csúszkálni, szitál a kocsi rendesen alattuk.Az erőviszonyok se sikerültek túl jóra: a williams-sel csak kínlódunk sokszor, a gyári mercedes utólérhetetlen experten, de a ferrari és a red bull is sokkal erősebb, mint a valóságban szerintünk.
A gép továbbra sem hibázik, a futamok esemény nélkül lezajlanak, és baromi sok az eső. A büntetések szolidabbak lettek, de ennek hála az AI szabadon kilökhet, nem kap semmit.
Hát maradt hiba a játékban bőven, de legalább a rajtnál okosabb a gép, nem megy neki az embernek eszetlenül. -
bucketb0b
őstag
Remélem azt tudjátok, hogy (mint a valóságban is) aki tovább jut a Q3-ba azzal a keverékkel kell rajtolnia a futamon, mint amivel továbbjutott és a legjobb idejét érte el.
Persze az, hogy miért rak titeket a 10. helyre lágy szett gumival azt nem értem, de a Q2-re figyeljetek oda, mert azzal rajtoltok
És 1 plusz szett lágyat kaptok a Q3-ra ha tovább mentek -
Adebayor
aktív tag
hali.
gondoltam kiprobálok egy forditott taktikát. mentem a keményebb keveréken q3-ba. erre a futamon lággyal kezdek a 10. helyről... ilyennel valaki találkozott már? vagy csak nálam van?
-
werszomjas
addikt
válasz
bucketb0b #81 üzenetére
Itt van 8500-ért vagy kérdezd meg nála.
Mondjuk ez lehet drágább mint amit írtál, de legalább tuti jó lesz.
+2
De én maradnék inkább a hardverapósoknál, azokban jobban bíznék.
-
bucketb0b
őstag
válasz
werszomjas #80 üzenetére
Köszi ezt nézem "minden" nap. Még itt nem találtam
-
werszomjas
addikt
-
bucketb0b
őstag
Szevasztok, tudnátok valami oldalt ajánlani ahol be tudnám szerezni a játékot 6-7ezer forint körül? Az sem baj, ha csak kód, de számomra többet nem ér meg, mivel szezonális játék.
Magáról a játékról: hát kipróbáltam, sokkal könnyebb szerintem, mint a 13 és a nehézségi szintek is "könnyítve" lettek (legalábbis nekem ez jött le) mivel experten a 13ban nem tudtam az 1. helyért harcolni addig itt egy McLarennel simán harcban vagyok az 1. helyért billel (nem fényezésből csak összehasonlításból írtam).
Gumikopás miatt billel "könnyebb" dolgom van úgy érzem, mint a 13ban bár még csak botok ellen játszottam lehet multiban másabb és a kormányosok sokat hozhatnak rajtam a jobb kigyorsítás miatt. Váltás automataval szerintem rosszabb lett és ez az "only DRS+mix mode" rendszer nem igazán nyűgöz le
Szóval akkor ha valaki meg tudna dobni egy "olcsó" oldallal azt megköszönném -
_stick_
őstag
Hali!
Thrustmaster ferrari challenge kormányom van, ami nincs benne a támogatottak közt és TF racing experince-nek ismeri fel. Ha azon használom, még 100% linearitás mellett is túlkormányzott az autó, gyakorlatilag még kisebb kanyarokból sem tudok megpörgés nélkül kigyorsulni.
Ha a custom profilra megyek, akkor meg a linearitást nem tudom állítani, csak a szaturációval tudnék játszani, de azzal nem értem el jó hatást.
Van valami mód a nem támogatott kormányok finombeállítására?
A 2012-es óta játszom a játékkal, ezzel a kormánnyal, de ilyen gondom eddig nem volt... -
Motion_Blur
félisten
Sochi TT, elb*szott utolsó szektorral, nem könnyű pálya
-
Gabor777
aktív tag
Nehézségi szinteket tényleg egy az egyben átrakták a '13ból. Remélhetőleg majd erre is csinálnak valami modot a szakik, abban tökéletesen a saját szintedhez lehetett állítani az AI-t. Amúgy maga a játék "jó"...csak ez inkább egy 2 gigás dlc, mint egy 10 ezer forintos játék.
-
TommyS_27
senior tag
Sziasztok!
Egy kis bugra szeretném felhívni a figyelmet.
Austriában TT-ben semmi gond nincs a pályával, de online már vannak gubancok.
Féktávon a kormányt(g27) ki akarja tekerni a kezemből. De csak ezen a pályán. A 2012 óta tartó összeakadás a magas fps miatt kizárva mivel VSYNC be van kapcsolva, és DFGT-s ligatársak is panaszkodnak. Valószínű bugos lett a pálya. -
pzske
aktív tag
Most vettem észre, hogy a zene is ugyanaz a boxban mint a 2013-ban. Hát ennél lejjebb már tényleg nincs....
-
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur #69 üzenetére
Én még a Grid1-ben megszoktam a túlkormányzottságot, úgyhogy képtelen lennék olyan nagy szöggel menni!
De én is a feedbeack-el szenvedtem eddig, mert win8.1-en gubanc volt a driver kérdéssel.
De amúgy még képlékeny a dolog, majd próbálgatom... de a tavalyinál simán alap 200-al mentem,Nekem is lenne egy kérdésem:
Kulcsot vett vki, vagy mind lemezessel toljátok? Mert én vmi gamers outlet nevű oldalon rendeltem elő, és csak most látom, hogy ott 21-ét ír elérhetőségnek. Ez miért van?
Ciki. Addig marad a virágbolti... -
Adebayor
aktív tag
a nehézségi szintek az vicc... prof szinten verem 1,5el őket. mondom ez nem kihivás, feltettem legend-re.
3 mp-ket kapok. na mondom ez azé túlzás. jöjjön az expert. na ott másfeleket kapok. az már kihivás, de mégiscsak nem tetszik.
lenne egy százalékos mutató, vagy valami. de hogy ilyen nagyokat ugrál...1-1,5mp-ket... -
Adebayor
aktív tag
sziasztok.
logi momo-m van. és a feedback-al szenvedek... egyszerüen nemtudom normálisan beállitani.. vagy leszakad a kezem, ugy tudok kormányozni, vagy vissza se húzza a kormányt középre. pedig azt szoktam meg rfactorba. tehát az kéne. de nem lehet finomhangolni
valami ötlet?
csak unaloműzőnek szereztem be, de igy még arra se lesz jó
-
d.véderjoe
tag
Évről-évre ugyanaz a séma. Nincs semmi újdonság ebben a játékban sem. Kötelező volt nekik kiadni. De szerencsére nem kötelező megvenni. 60-70%-os nemzetközi kritikákkal kijelenthetjük, hogy ez egy nagy-nagy bukta... Lehet várni a NextGen-t (2015), de az is valami parasztvakítás lesz. Ebben nincs több... Évente változnak a festések, a pilóták jönnek-mennek, átülnek ide-oda, de ezért még nem kell játékot kiadni! szerintem
-
mlinus
őstag
válasz
mikrosuttii #63 üzenetére
billentyűzettel katasztrófa irányítani? nem mondod..
-
mikrosuttii
aktív tag
Mi történt az irányítással?Miért lassul le ilyen gyorsan az autó egy enyhe fékezésnél is?Ez valami szörnyű.A vezetési modell kb.,sőt egy az egyben a '12-ből lett átvéve.Billentyűzettel katasztrófa irányítani.Az autóknál pedig mi ez az alufólia hatás?Olyan,mint ha az egész autó be lenne csomagolva,és fénylene a semmitől.
A LOD-ot idén sem sikerült bemérni ahogy látom,de a tavalyinál jobb.Már kevésbé kockásodnak az autón a gumik.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
bandika0626 #61 üzenetére
Igen én azzal játszom és szerintem borzasztó. Pont az ellentétét tapasztalom, mint a többiek. Olyan, mint ha egy vonatot vezetnék, kanyarból kisodródva, két kerékkel már a füvön, kanyarodás közben nyomok egy tőgázt és tapad az autó. ABS-t kikapcsolva még a felvezető körön sem tudtam normálisan blokkolni a kerekeket. Nincs semmi tehetetlensége az autónak, féktáv kb. fele, mint a 2013-ban. Egyáltalán nem élvezetes, nem kell erőlödni az autóval. Ja és persze összes assist off.
-
bandika0626
senior tag
Game paddal próbálta már valaki? XBOX 360 game pad érdekelne.
-
bandika0626
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
Ott a Rich mix.
Egyébként belenéztem a játékba én is. Tetszik alapvetően, mert a hangok és maga a vezetési élmény jó, de 9 ezret abszolúte nem ér meg a játék úgy, hogy inkább még kevesebb is a tartalom benne, mint tavaly (hello Classic mód).
#54: Írj az FIA-nak, hogy nem jó az ERS rendszer, mert a játékban nem tudod úgy használni, mint a KERS-t.
-
Danecay
addikt
válasz
bandika0626 #54 üzenetére
"És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy akkor használjam a 2013-at."
Pedig én nagy valószínűséggel teljes lelki nyugalommal ezt fogom tenni
Ráadásul az már ki van fizetve.
Az lenne a CM-nek egy hatalmas fricska, hogy így az F1 2014 megjelenésekor, feltehetően leárazásra kerülő F1 2013-t többen vennék meg mint az F1 2014-et
-
Đusty
addikt
válasz
bandika0626 #54 üzenetére
Nem a versenyző állítja az ERS-t.
-
bandika0626
senior tag
Hát ez tényleg elég ciki, hogy az ERS magától működik pedig a valóságban tudtommal a versenyző akkor használja és annyit amikor ő akarja. Ezt miért nem tudták úgy megcsinálni mint a KERS-t.
Most nem azért, hogy kritizáljam az alkotót de na....
És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy akkor használjam a 2013-at. -
tkesy
őstag
ööööö,
egy alternatív világban látnád és mérnököd a füledre szólna, hogy mit hova tekerj...
Itt elégedj meg azzal, hogy nyomod a gáz, meg játszol mix1 / mix2 / mix3 beállításokkal... minden el van kendőzve, talán majd a "next-gen"-ben lesz ilyen...
Amúgy a KERS helyén igazán lehetett volna az a bizonyos "előzés gomb" amit a motor károdosása vagy a fogyasztás drasztikus megugrása ellenében használni lehetett volna az előzésekkor...
-
Danecay
addikt
Ezt az ERS dolgot én sem igen értem, mármint azt igen, hogy nem kormányról vezérelhető úgymint a KERS, de leginkább nem látom az erre vonatkozó infókat, ami azért ciki, mert ULTRA részletességi szint mellett, cockpit nézetből nem látom pl. a McLaren kormányán lévő böhöm LCD-re mi van írva. Nem látom mit kellene tölteni, az, hogy tudom e, és miként használódik, mennyire függ a működtetése, feltöltése tőlem, függ e egyáltalán, vagy mivel, hogy van mindegyik autóban, és mindegyik automatikusan működik, van e értelme játék szempontjából az egésznek, vagy csak szemfényvesztés az egész.
-
Chereiose
addikt
válasz
Motion_Blur #50 üzenetére
Mondjuk én még a beállításokhoz nem nyúltam, csak kipróbáltam a kocsikat meg az új pályákat, majd megnézem egy jó setup-al is, hogy hogyan viselkedik a kocsi...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Chereiose #49 üzenetére
Bepróbáltam 11-1-es szárnyon, Suzukában a szegény Bianchi féle kanyar kijáratánál 6-ban is akkorát indult a hátulja hogy öröm volt nézni
2-1-es szárnnyal azért már sokkal kezesebb. Érdekes módon a Hringen sokkal nagyobb tapadást éreztem és erősebb időt is tudtam futni mint Suzukában (valós időkhöz képest).
-
Chereiose
addikt
TC offon egyelőre kezelhetetlen a kocsi néha, kigyorsításoknál, sőt néha még egy kanyarban is elindul az autó hátulja...
-
Sutee89
aktív tag
válasz
bandika0626 #47 üzenetére
Az 2014-ben bevezetett ERS már teljesen más rendszer, mint a korábbi KERS, nem lehet verseny közben kormányról vezérelni, a körönkénti kb. 33 másodpercig tartó plusz 160 lóerőt automatikusan szolgáltatja a rendszer. Csak a DRS maradt, ami kormányról vezérelhető.
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Milyen dolog az már, hogy az ERS-t nem lehet gombra kötni mint a KERS-t? Vagy csak nálam nem lehet? -
drk88
senior tag
válasz
scampolo84 #44 üzenetére
Nem tudom akkor ezt minek adták ki..
-
scampolo84
aktív tag
válasz
djculture #43 üzenetére
+1
Olvastam pár kritikát külföldi oldalakon, elég kendőzetlenül leírják, hogy mennyit is ér a játék... kb. belerúgnak kettőt a félholtba, aztán még le is kö*ik
Reméljük azért lett ilyen minőségi a végeredmény, mert tényleg minden erejükkel a nextgen 15-re koncentrálnak (kuc-kuc).
-
djculture
félisten
Nyugodtan jöhetett volna ez dlc-ben is
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Megkergettem a Mercit:
Hungaroring - 1:21.574
Suzuka - 1:36.4252013-hoz képest nekem jobban tetszik, kevésbé lehet leszorítóerőből autózni, és jól "szimulálták" a turbót.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #39 üzenetére
De nyikorog a gumi
legalábbis megcsúszásnál
-
Motion_Blur
félisten
1:36-os kört tudtam tekerni elsőre Suzuka TT-ben.
Ugyanezzel a setuppal 2013-ban 1:30-ra emlékszem, úgyhogy kicsit reálisabbak lettek a köridők és tényleg figyelni kell kigyorson, ez mindenképpen pozitívumG25, minden segítség OFF.
Fura hogy féktávon nincs hangja a motornak
-
Chereiose
addikt
13-as setup-ok itt vajon jók lesznek? Vagy teljesen más?
-
drk88
senior tag
Üdv, én most telepítem, steames verziót szereztem be. Mondjuk nekem összesen 2800 Ft-ba volt.
-
Chereiose
addikt
Fel is hívom most, nagy retek bolt az biztos...Gameshopban vagy akár máshol előrendeled akkor jó előre értesítenek, itt meg ahogy kedvük van...vicc.
Na most hívtam, azt mondták, hogy holnap küldik az értesítéseket, ami eléggé vicces, mert ugye akkor már mindenki menne érte és így elég bizonytalan az egész...
-
Chereiose
addikt
Valakit hívtak már az 576-tól? Holnap jelenik meg de eddig semmit nem küldtek, pedig előrendeltem..
-
Motion_Blur
félisten
Úgy látom hogy már lehet tolni, este mehet a TT-zés
-
werszomjas
addikt
.
-
varmi2
nagyúr
50%-os áron én is meg fogom venni, de többet nem ér. A 2013-al addig el leszek. A 2015re várok igazán.
-
Chereiose
addikt
Hát akinek gyors a nete annak kb olyan gyorsan lent lesz mint aki telepíti
Én ezért is veszem lemezen, ezzel a tetű nettel 1 nap alatt jönne le kb..
Amúgy felhívtam az 576-ot, hogy át lehet-e venni előre 1 nappal korábban, azt mondta, hogy nem tudják még, ha árusíthatják akkor szólnak majd telefonon. De van egy olyan érzésem, hogy ebből nem lesz semmi és csak pénteken lehet átvenni
-
Steamről szerintetek mikor lesz tölthető?
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
"Nincs más F1-es játék, úgyhogy "muszáj"..."
Assetto Corsa F1 2014 MOD, rFactor, rFactor 2... stb. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
Az nálam már megvolt a Grid Autosporttal.
Egyébként ha még idén bele tudnék szaladni egy 50%-os leárazásba, akkor megveszem esetleg.
-
Chereiose
addikt
Valaki rendelte 576-ból? Nem tudja esetleg valaki, hogy a megjelenès előtti napon nem lehet-e szemèlyesen elhozni előbb? (pl fifa 15-öt 2 nappal a megjelenès előtt hoztam el, igaz az a gameshop volt)
-
Csapoati
nagyúr
A 2014-es játék viszont így tényleg csak egy odadobott csont az éhes kutyáknak, gyakorlatilag 0 fejlesztéssel. Egyedül Szocsi meg az osztrák pálya ami új, cserébe a Classic mode is kikerült... Én max. valami masszív leárazásban leszek hajlandó megvenni.
-
tkesy
őstag
válasz
Motion_Blur #1 üzenetére
Az F1 2015 ugyanis még a Forma-1 szezon korai szakaszában meg fog jelenni, és végig az évad eseményeinek megfelelően frissítik majd a Codemasters munkatársai, így hozva közelebb a játékosokhoz a száguldó cirkusz működését.
Szóval akkor mi is pályára gördülhetünk majd '15 február elején, az első teszt alkalmával?
-
Motion_Blur
félisten
A Codemasters által kiadott F1 2014 október 17-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A program a szokásos licencfrissítésen túl végre a 2014-es szezon összes hivatalos versenyszabályát is megkapja, így az eddigi részeknél autentikusabb élmény lesz újrajátszani az idei szezon futamait, illetve javul a kezelhetőség, bővül a Scenario játékmód, és megjelenik egy "Very Easy", azaz felettébb megbocsátó nehézségi szint is (a Codemasters tapasztalatai szerint a korábbi F1-ek túl nehezek voltak).
A brit kiadó egyelőre csak a már leköszönt konzolgeneráció géperie adja ki az F1 2014-et, mert a játékban használt EGO motor állításuk szerint nem igazán alkalmas a PS4 és az Xbox One lehetőségeinek kihasználásra. Így az új generációs ráncfelvarrás 2015-ben lesz esedékes, amikor is kijön az F1 2015, teljesen új grafikusmotorral, fizikával, és egy igen érdekes online frissítési metodikával. Az F1 2015 ugyanis még a Forma-1 szezon korai szakaszában meg fog jelenni, és végig az évad eseményeinek megfelelően frissítik majd a Codemasters munkatársai, így hozva közelebb a játékosokhoz a száguldó cirkusz működését. Ambiciózus elképzelés, meglátjuk, mi sül ki belőle. Az mindenesetre senkit se tévesszen meg, hogy az F1 2014 és 2015 megjelenése között nem fog eltelni egy teljes év, a Codies ugyanis már régóta dolgozik a generációs ugrást jelentő folytatáson.
forrás: pcguru.hu
Minimális és ajálott gépigény:
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Graphics: AMD HD2600 or NVIDIA Geforce 8600
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 15 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible soundcardOS: Windows Vista 64 bit, Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit
Processor: Intel Core i7 or AMD FX Series
Graphics: AMD HD6000 Series/Nvidia GTX500 Series minimum 1GB RAM
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: Direct X compatible soundcardHivatalos oldal: [link]
Facebook: [link]
Twitter: [link]
Blog: [link]
Racedepartment (modok, setupok): [link]
Hírek magyarul: [link]#KeepFightingMichael
#ForzaJules
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest