Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
15-ös játéknak nem lesz saját topicja, vagy ez lesz átnevezve?
-
Chereiose
addikt
válasz
Motion_Blur #50 üzenetére
Mondjuk én még a beállításokhoz nem nyúltam, csak kipróbáltam a kocsikat meg az új pályákat, majd megnézem egy jó setup-al is, hogy hogyan viselkedik a kocsi...
-
Chereiose
addikt
TC offon egyelőre kezelhetetlen a kocsi néha, kigyorsításoknál, sőt néha még egy kanyarban is elindul az autó hátulja...
-
Chereiose
addikt
13-as setup-ok itt vajon jók lesznek? Vagy teljesen más?
-
Chereiose
addikt
Fel is hívom most, nagy retek bolt az biztos...Gameshopban vagy akár máshol előrendeled akkor jó előre értesítenek, itt meg ahogy kedvük van...vicc.
Na most hívtam, azt mondták, hogy holnap küldik az értesítéseket, ami eléggé vicces, mert ugye akkor már mindenki menne érte és így elég bizonytalan az egész...
-
Chereiose
addikt
Valakit hívtak már az 576-tól? Holnap jelenik meg de eddig semmit nem küldtek, pedig előrendeltem..
-
Chereiose
addikt
Hát akinek gyors a nete annak kb olyan gyorsan lent lesz mint aki telepíti
Én ezért is veszem lemezen, ezzel a tetű nettel 1 nap alatt jönne le kb..
Amúgy felhívtam az 576-ot, hogy át lehet-e venni előre 1 nappal korábban, azt mondta, hogy nem tudják még, ha árusíthatják akkor szólnak majd telefonon. De van egy olyan érzésem, hogy ebből nem lesz semmi és csak pénteken lehet átvenni
-
Chereiose
addikt
Valaki rendelte 576-ból? Nem tudja esetleg valaki, hogy a megjelenès előtti napon nem lehet-e szemèlyesen elhozni előbb? (pl fifa 15-öt 2 nappal a megjelenès előtt hoztam el, igaz az a gameshop volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest