Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Szevasztok, tudnátok valami oldalt ajánlani ahol be tudnám szerezni a játékot 6-7ezer forint körül? Az sem baj, ha csak kód, de számomra többet nem ér meg, mivel szezonális játék.
Magáról a játékról: hát kipróbáltam, sokkal könnyebb szerintem, mint a 13 és a nehézségi szintek is "könnyítve" lettek (legalábbis nekem ez jött le) mivel experten a 13ban nem tudtam az 1. helyért harcolni addig itt egy McLarennel simán harcban vagyok az 1. helyért billel (nem fényezésből csak összehasonlításból írtam).
Gumikopás miatt billel "könnyebb" dolgom van úgy érzem, mint a 13ban bár még csak botok ellen játszottam lehet multiban másabb és a kormányosok sokat hozhatnak rajtam a jobb kigyorsítás miatt. Váltás automataval szerintem rosszabb lett és ez az "only DRS+mix mode" rendszer nem igazán nyűgöz le
Szóval akkor ha valaki meg tudna dobni egy "olcsó" oldallal azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák

- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest