- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Szevasztok, tudnátok valami oldalt ajánlani ahol be tudnám szerezni a játékot 6-7ezer forint körül? Az sem baj, ha csak kód, de számomra többet nem ér meg, mivel szezonális játék.
Magáról a játékról: hát kipróbáltam, sokkal könnyebb szerintem, mint a 13 és a nehézségi szintek is "könnyítve" lettek (legalábbis nekem ez jött le) mivel experten a 13ban nem tudtam az 1. helyért harcolni addig itt egy McLarennel simán harcban vagyok az 1. helyért billel (nem fényezésből csak összehasonlításból írtam).
Gumikopás miatt billel "könnyebb" dolgom van úgy érzem, mint a 13ban bár még csak botok ellen játszottam lehet multiban másabb és a kormányosok sokat hozhatnak rajtam a jobb kigyorsítás miatt. Váltás automataval szerintem rosszabb lett és ez az "only DRS+mix mode" rendszer nem igazán nyűgöz le
Szóval akkor ha valaki meg tudna dobni egy "olcsó" oldallal azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák

- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest