- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
manya777 #315 üzenetére
Hasonló volt az F1 2011-ben gocompete: egy bizonyos fájlt (nem tudom melyiket) átszerkesztve bármekkora tempóval betudtál venni egy kanyart, amit egyébként a valóságban mondjuk csak 90-el lehetne.
Szerintem ezek már a játékból valók, csak PS-el megvan egy kicsit itt-ott szerkesztve, hogy szebbnek tűnjön. Ezekből a képekből még nem igazán jön át a játék grafikája, egy trailerből sem nagyon lehet biztos következtetéseket levonni mert nyilván valamilyen szinten butulni fog a grafika. Az engine alól nagy részben kivesz majd a fizika (bár ha olyan fizikát kap a '15, mint az eddigiek, akkor sokat nem fog kivenni), az AI, stb., de főleg ez a kettő.
-
mikrosuttii
aktív tag
Újabb képek a 2015-ről:
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84 #229 üzenetére
A szokásos: 5 év, és most már kiválaszthatod, hogy teljes, 12, vagy 7 versenyes szezont akarsz futni. Átigazolás ugyan úgy van, kapsz egy vagy több mailt valamelyik csapattól, ha azt elfogadod, már év közben átülsz hozzájuk. Ennyi, semmi extra.
-
mikrosuttii
aktív tag
Räikkönen van mögöttem, és a visszapillantóban 14-es rajtszáma van, de ha hátra nézek, úgy mint a valóságban 7-es van neki. Érdekes!
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
Ez nem tudom, hogy glitch, vagy bug, de ha DRS zóna végén nem fékezel, nem kapcsolódik ki a DRS, és kanyarban is nyitott hátsó szárnyal mehetsz.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx #142 üzenetére
Monacoban nekem sikerült nyernem poleból.Mondjuk érdekes volt,mert egy páran kiestek.Kb. 7-en fejeztük be a futamot.Most a Hungaroring után 14 pont előnnyel vagyok Rosberg előtt úgy,hogy csak 3x-or nyertem,Monacon kívül még Spielbergben és Kanadában sikerült nyernem.Meg még ott van két dobogóm a Hockenheimringen és a Hungaroringen.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
LOL?
Valaki találkozott hasonlóval?Nem mindig jön elő,csak akkor,ha sok flashbacket használok.
-
mikrosuttii
aktív tag
Mi történt az irányítással?Miért lassul le ilyen gyorsan az autó egy enyhe fékezésnél is?Ez valami szörnyű.A vezetési modell kb.,sőt egy az egyben a '12-ből lett átvéve.Billentyűzettel katasztrófa irányítani.Az autóknál pedig mi ez az alufólia hatás?Olyan,mint ha az egész autó be lenne csomagolva,és fénylene a semmitől.
A LOD-ot idén sem sikerült bemérni ahogy látom,de a tavalyinál jobb.Már kevésbé kockásodnak az autón a gumik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest