Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
Tuti úgy van lescriptelve a gumifogyás, hogy ha "kímélő" üzemmódban vezetsz (nem fékezed kockásra a gumikat, nem rángatod a kormányt, nem tőgázzal gyorsítasz ki), akkor mondjuk max. 10%-kal növeled a futófelület élettartamát. Ezzel egy 15 körös verseny esetén (ha egy kerékcseréd van mondjuk a 6. körben), nyersz fél-háromnegyed kört, vagyis a kör végén így is úgy is ki kell jönnöd kerékcserére. 70 körös futamnál már nyilván többet ér.
Az más kérdés, hogy az AI ugyanolyan időt fut friss gumikon, mint halottakon, tehát, ha kíméled a gumikat, akkor 1-1,5 másodperccel lassabb köridőket mész, és otthagynak, mint a... -
tkesy
őstag
Ő még hisz....
Amúgy lefutottam pár versenyt, de bill-el Expert-en kissé esélytelen a dolog, mert úgy kopik a gumi, hogyha az általuk használt stratégián maradok, akkor az utolsó körökben mint vmi béna kacsa úgy mozgok a pályán iszonyat sok időt és helyezést bukva (nomeg a boxban mindenkit elengedek), hameg átállok eggyel több kiállásra, azt képtelen vagyok behozni, és csak hátrafele lépkedek...
Ha meg a nehézségi szinten változtatok lefelé, akkor meg nincs kihívás, mert laposra verem őket... Nem jó ez sehogy sem... Nincs hozzá véletlenül vmi mod, amivel bele lehet nyúlni a nehézségi szintekbe?
Annó a GP4-nél minden egyes pilótát és csapatot egyenként lehetett konfigurálni, tempó, megbízhatóság, aggreszívitás és még pár tulajdonság alapján...
Egyébként katasztrófa látni, hogy a Q3-ban is libasorban haladnak egymás seggében...
-
bucketb0b
őstag
Szerintem is ezen van a hangsúly, ez ARCADE. Elszórakozni ligákra is jó, de komoly vagy szinte semmilyen szimulátor szintet sem ér el a játék. Nem vagyok autózseni, de szerintem valóságban ha így pakolgatnád vissza a sebességeket akkor 1 versenyt nem futnál végig, ráadásul az autószimuláció sem közelíti meg a valóságot (gumi, gumizódás, üzemanyag mennyiség). Bele kell törődni, hogy felesleges összehasonlítani a játékot a valósággal, mert rengeteg dolog befolyásolja, ráadásul egy "ilyen" játékkal felesleges. Egymáshoz képest tudsz viszonyítani, de ebben a játékban szerintem 10 egységből valahogy így néz ki a képlet:
4 váltás
3 beállítás
3 tehetség (50%nál pl. hiba nélküli vezetés amivel időt nyersz)A játékban gumi szimuláció sincs szerintem, hanem scriptelt az egész, óvhatod te a gumid, ha a játék úgy van megírva, hogy a 10. körben tök mindegy hogy mentél azok a gumik totál nullák lesznek.
-
Sutee89
aktív tag
Röviden: Nem valósághű a játék.
Sokkal pörgősebb a játék, mint a valóság, még időmérő gyorskörön sem vesznek olyan rövid féktávokat, mint a játékban teli tankkal verseny közben. Itt egy jó időhöz tényleg szinte kapkodni kell, és nem nagyon vehetsz vissza verseny közben sem, gyakorlatilag végig gyors köröket kell futni. -
bucketb0b
őstag
Utolsó előtti szinten tolom McLarennel csak quick car setuppal, így vagyok egy picivel gyorsabb a botoknál, utolsó szinten szerintem elvernének már egy bő fél mpvel szóval ott már akad kihívás, bár tény, hogy ha komoly setuppal játszik az ember akkor a legutolsó szintű gépet is veri, de én ezért játszok csak quick car setuppal.
-
tkesy
őstag
Nos igen, totál elkopott gumikon örültem, hogy be tudom venni azt a kanyart, aztán meg tüsszentenem kellett, és én is csak a visszajátszásból láttam, hogy mit sikerült megmentenem...
Mondjuk a gumikopás a futam végén is elég komoly gondot okozott, több mint 7 sec-et vesztettem az utolsó körben.... ez legalább úgy működik mint a valóságban...
-
tkesy
őstag
ennél a játéknál is csak az lehet mondani, hogy majd a next-gen-ben megcsinálják....
talán
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Update 09.02. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest