Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Ajh értetlenkedsz már. Arra állítod be az optionsben azt a 4 quick menu gombot amire akarod és majd játék közben már az autóban ülve azzal aktiválod amelyikre beállítottad. Nekem pl. WASD kombón van és így ha gyorsabb autót akarok 2x benyomom a W-t ennyi. De ez attól függ mire állítod. És a quick car menu bal oldalt jön elő

-
-
bucketb0b
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Szerintem túl sokat vársz ettől a játéktól

Egyébként vannak "objectek" a játékban amiket teljesíteni kell szabadedzés alatt és kapsz különböző dolgokat, + x% hátsó tapadás és a többi. Ezeket könnyű teljesíteni és azt már mindenki döntse el, hogy javulás-e az autó szempontjából vagy nem. -
PiE137
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Annyira nincs túlbonyolítva a játék, egy általános setup is elég, ami jó minden pályára.
Ahogy korábban írták, a maláj, monza, monaco pálya kivétel szárny szempontjából.
Inkább csak azoknak javallott finomra hangolni, akik nagy TT függők, és a rangsorra izgulnak.
Tapadás szempontjából a szárnyállás a döntő, meg a kerék bedőlések, a rugók variállhatók a vezetési stílushoz, de az már nem számottevő a gyorsaság szempontjából szerintem. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Monacoban nekem sikerült nyernem poleból.Mondjuk érdekes volt,mert egy páran kiestek.Kb. 7-en fejeztük be a futamot.Most a Hungaroring után 14 pont előnnyel vagyok Rosberg előtt úgy,hogy csak 3x-or nyertem,Monacon kívül még Spielbergben és Kanadában sikerült nyernem.Meg még ott van két dobogóm a Hockenheimringen és a Hungaroringen.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Én a 2013-ban szenvedtem ezzel pár napot és csodálkoztam, hogy nem érzek változást.

Egyébként offline nem sok értelme az egésznek, óriásiak a különbség az egyes nehézségek között. Experten 1 másodperccel gyorsabb vagyok a másodiknál körönként, teljesen alap beállításokkal, Legenden én kapok 1-et. Ekkora különbséget szvsz nem lehet behozni egy jó setuppal sem. Ja meg ahhoz, hogy értelme legyen és lássam a különbséget, 1-2 tizeden belüli köridőket kellene produkálni körönként, amit én sajna még nem tudok. -
djculture
félisten
Ez előre kumunikálva is volt hogy nemsokára jön a 2015 az már teljesen új lesz, erre hülyeség költeni.
Az árát elkell rakni és a élő 2015 bajnokságkor kijövő 2015-re meg a seasson passra kell költeni. 2015-töl már az élő bajnokságot fogja követni a játék folyamatos frissitésekkel. Akinek nincs előfizetése az lemarad mindenröl.
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest