Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
mikrosuttii #300 üzenetére
Alapjáraton vannak hibák, a törésmodell már csak hab lenne a tortára
-
bucketb0b
őstag
Nem szedték ki, szimplán bugos a tört ennyi. Ami amúgy itt nem "legális"
-
bucketb0b
őstag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Manuális váltó hoz a legtöbbet, de a setup is kell hozzá. Nem gumispórolás miatt, mert szkriptelve van a játék, de a körben nyerhetsz vele. Nem teljesen mindegy, hogy milyen beállítással mész
-
bucketb0b
őstag
válasz
#99546112 #264 üzenetére
Én is azzal tolom, az a lényege esőben, hogy 1-2-3 néhol még a 4 is kritikus így azokat már pirosban saját kezűleg váltsd feljebb (ez szerintem belefér) és akkor nyerhetsz pár tizedet, mp-t, de viszont spórolni kell az üzemanyaggal később. 1 max. 2 kör lean, de ha a lassabb szektorokban több körön át használod az is megoldás. Nem ad dupla pontot a játék egyébként karrierben az utolsó futamért?
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
scampolo84 #257 üzenetére
Hát azért a valóságban is szépen csúszkáltak az autók idén, de ettől függetlenül ha automata váltón van valaki és on a TC akkor is esőben kb. lehetetlen, mert saját magadnak kell így is felváltani 4ig, hogy ne pörögjenek ki. Szárazon szerintem bekapcsolt állapotban semmi baj vele.
-
bucketb0b
őstag
Kína 25%
szint:expert
setup:quick car utolsó előtti (fékerő módosítva 48-52%)
RL: on, ABS: on, TC: full, többi: off
kiállás: gép által javasolt lágy+kemény (6. körben csere keményre)
keyboard
Időmérő
Verseny felső
Verseny alsó
Köridők felső
Köridő alsóMegjegyz.: időmérőn talán 2 tized ha benne maradt, legalábbis akkor úgy éreztem, hogy annyira még képes lehettem volna, de az 1. szektort elrontottam. (szektorokról elfelejtettem képet menteni
)
Versenyen a Merciknek volt valami bajuk így az ő idejük nem igazán mérvadó, viszont a saját köridőidhez már tudsz viszonyítani. -
bucketb0b
őstag
A netem miatt 25%os futam igen sokára menne fel, de ha jó egy 5 körös futam az általad kiválasztott pályán, autóval akkor egy olyat csinálok.
Te melyik szinten tolod egyébként? Mert én az utolsó szintet csak "komoly" setuppal tolom, míg a quick car setupot az utolsó előtti szinthez használom.
Viszonyítási alaphoz utolsó szinten egyébként Ferrarival Sochiban 25%on setuppal 13mp-t adtam a 2. helyezett Mercinek.
Csak azért kérdezem, mert lehet itt tért félre a beszélgetésünk/Már ha nem azonos szintekről beszéltünk/
De ha gondolod felvehetsz steamen aztán megnézhetjük, hogy mi is a helyzet, hátha tudok segíteni. -
bucketb0b
őstag
Szerintem is ezen van a hangsúly, ez ARCADE. Elszórakozni ligákra is jó, de komoly vagy szinte semmilyen szimulátor szintet sem ér el a játék. Nem vagyok autózseni, de szerintem valóságban ha így pakolgatnád vissza a sebességeket akkor 1 versenyt nem futnál végig, ráadásul az autószimuláció sem közelíti meg a valóságot (gumi, gumizódás, üzemanyag mennyiség). Bele kell törődni, hogy felesleges összehasonlítani a játékot a valósággal, mert rengeteg dolog befolyásolja, ráadásul egy "ilyen" játékkal felesleges. Egymáshoz képest tudsz viszonyítani, de ebben a játékban szerintem 10 egységből valahogy így néz ki a képlet:
4 váltás
3 beállítás
3 tehetség (50%nál pl. hiba nélküli vezetés amivel időt nyersz)A játékban gumi szimuláció sincs szerintem, hanem scriptelt az egész, óvhatod te a gumid, ha a játék úgy van megírva, hogy a 10. körben tök mindegy hogy mentél azok a gumik totál nullák lesznek.
-
bucketb0b
őstag
Utolsó előtti szinten tolom McLarennel csak quick car setuppal, így vagyok egy picivel gyorsabb a botoknál, utolsó szinten szerintem elvernének már egy bő fél mpvel szóval ott már akad kihívás, bár tény, hogy ha komoly setuppal játszik az ember akkor a legutolsó szintű gépet is veri, de én ezért játszok csak quick car setuppal.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Athosz97 #190 üzenetére
Tele van buggal sajnos a játék, mind offline mind online téren
Ha pl. nyomsz egy flashbacket és az kanyar előtt kapja el a gépet akkor kicsúsznak a kanyarból. Vagy pl. ha egyenesben DRS-el érnek utol akkor kb. dupla akkora féktávot vesznek és nem is előznek meg. Ezek a bugok még elnézhetőek lennének hiszen csak botok, de akkor viszont ahhoz egy tényleg szinte tökéletes multit kéne kapnunk amire azt mondja az ember, hogy megéri, mert max. a botok kicsit buták stb. de sajnos a multi is hemzseg a gyermekbetegségtől. -
bucketb0b
őstag
válasz
dragonfx #176 üzenetére
Ajh értetlenkedsz már. Arra állítod be az optionsben azt a 4 quick menu gombot amire akarod és majd játék közben már az autóban ülve azzal aktiválod amelyikre beállítottad. Nekem pl. WASD kombón van és így ha gyorsabb autót akarok 2x benyomom a W-t ennyi. De ez attól függ mire állítod. És a quick car menu bal oldalt jön elő
-
bucketb0b
őstag
válasz
dragonfx #168 üzenetére
Szerintem túl sokat vársz ettől a játéktól
Egyébként vannak "objectek" a játékban amiket teljesíteni kell szabadedzés alatt és kapsz különböző dolgokat, + x% hátsó tapadás és a többi. Ezeket könnyű teljesíteni és azt már mindenki döntse el, hogy javulás-e az autó szempontjából vagy nem. -
bucketb0b
őstag
válasz
Motion_Blur #145 üzenetére
Érdeklődnék egy kicsit, hogy ez mennyire "jó" setup. Korábbi verziókban is volt ilyen mindenre jó setup, de ezt a setupot hogyan értse az ember? Kb. a lehető legjobb setuphoz van közel és tényleg csak 1-2 változtatás kell ami már inkább a vezetési stílushoz igazodik? Azért kérdezem, mert még nem volt időm több setupot kipróbálni ezzel mentem 15-20 kört Brazíliában különböző autókkal. TT-ben mennyire számít az autó? 13ban a Merci volt a "legjobb" erre a célra, de itt valahogy számomra "nem jön be autó" ezért próbálkoztam már Red Bullal, Ferrarival és McLarennel is, de nagy különbségeket nem vettem észre, egy picit a McLaren lassabbnak tűnt a RB és Ferrarinál, és a RB is egy kicsit a Ferrari előtt van érzésem szerint.
1:13:0xx volt a legjobb időm RB-al, de ha egy tökéletes kört rakok össze akkor 1:12:7xx a max. amit úgy érzem kihozhatok az autóból. Mercivel gyorsabb lennék szerinted vagy egyenlőek az autók csak a vezethetőségük miatt tűnnek lassabbnak?
Ami még hozzátartozik az igazsághoz, hogy billel tolom, de szerintem ez nem befolyásolja az autókat max. a köridőmet rontja az automata váltás miatt -
bucketb0b
őstag
válasz
djculture #98 üzenetére
Akkor ezek szerint Március 15.-én (vagy környékén) jön ki a Next Gen F12015- The Game minden platformra?
Mert én ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok
Az pedig, hogy teljesen ugyanaz, mint az előzőek max. annyiban értek egyet, hogy ugyanolyan arcade, de itt is egy picit másabb vezetni az autót. -
bucketb0b
őstag
Remélem azt tudjátok, hogy (mint a valóságban is) aki tovább jut a Q3-ba azzal a keverékkel kell rajtolnia a futamon, mint amivel továbbjutott és a legjobb idejét érte el.
Persze az, hogy miért rak titeket a 10. helyre lágy szett gumival azt nem értem, de a Q2-re figyeljetek oda, mert azzal rajtoltok
És 1 plusz szett lágyat kaptok a Q3-ra ha tovább mentek -
bucketb0b
őstag
válasz
werszomjas #80 üzenetére
Köszi ezt nézem "minden" nap. Még itt nem találtam
-
bucketb0b
őstag
Szevasztok, tudnátok valami oldalt ajánlani ahol be tudnám szerezni a játékot 6-7ezer forint körül? Az sem baj, ha csak kód, de számomra többet nem ér meg, mivel szezonális játék.
Magáról a játékról: hát kipróbáltam, sokkal könnyebb szerintem, mint a 13 és a nehézségi szintek is "könnyítve" lettek (legalábbis nekem ez jött le) mivel experten a 13ban nem tudtam az 1. helyért harcolni addig itt egy McLarennel simán harcban vagyok az 1. helyért billel (nem fényezésből csak összehasonlításból írtam).
Gumikopás miatt billel "könnyebb" dolgom van úgy érzem, mint a 13ban bár még csak botok ellen játszottam lehet multiban másabb és a kormányosok sokat hozhatnak rajtam a jobb kigyorsítás miatt. Váltás automataval szerintem rosszabb lett és ez az "only DRS+mix mode" rendszer nem igazán nyűgöz le
Szóval akkor ha valaki meg tudna dobni egy "olcsó" oldallal azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest