Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Amíg automatán, medium TC-vel, mentem sokat segített egy jó setup. ABS-t soha nem használtam.
Aztán áttértem manuálisra, valamint teljesen kivettem a TC-t, meghagyva a korábbi jónak vélt setupokat még gyorsabb lettem. Tény, hogy gyakorlással folyamatosan tudok faragni, tehát a pálya ismerete elengedhetetelen. 15-20 kör után már jelentősen meg lehet javítani egy időt.
Manuális váltóval sokkal jobban érzem az autót, nem váltogat fel feleslegesen kanyarban, a féktávok is sokkal jobbak. Nem sokára ki tudom próbálni a degresszív fékezést, kíváncsi leszek hátha segít. Néha megcsúszik az autó kanyarban, kis sebességgel a féktáv legvégén. Ez ugye pont ettől van, ha a valóság irányából közelítjük a dolgokat. -
bucketb0b
őstag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Manuális váltó hoz a legtöbbet, de a setup is kell hozzá. Nem gumispórolás miatt, mert szkriptelve van a játék, de a körben nyerhetsz vele. Nem teljesen mindegy, hogy milyen beállítással mész
-
bucketb0b
őstag
válasz
scampolo84 #257 üzenetére
Hát azért a valóságban is szépen csúszkáltak az autók idén, de ettől függetlenül ha automata váltón van valaki és on a TC akkor is esőben kb. lehetetlen, mert saját magadnak kell így is felváltani 4ig, hogy ne pörögjenek ki. Szárazon szerintem bekapcsolt állapotban semmi baj vele.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84 #229 üzenetére
A szokásos: 5 év, és most már kiválaszthatod, hogy teljes, 12, vagy 7 versenyes szezont akarsz futni. Átigazolás ugyan úgy van, kapsz egy vagy több mailt valamelyik csapattól, ha azt elfogadod, már év közben átülsz hozzájuk. Ennyi, semmi extra.
-
drk88
senior tag
válasz
scampolo84 #44 üzenetére
Nem tudom akkor ezt minek adták ki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest