- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur #166 üzenetére
Szívesen, én is tippben kaptam.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur #162 üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #162 üzenetére
Sajnos nincs, nekem is csak szerencsém volt, mert egy haver megnyerte valami bugyuta játékkal, de neki nem kell...
Így eladja nekem 5-ért...
-
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur #145 üzenetére
na de ez melyik anygdijra van?
mindegyiken más a jo nem gumifüggő?
meg mondjuk embere válogatja szerintem. 50%ban kb nekem is ilyen... -
bucketb0b
őstag
válasz
Érdeklődnék egy kicsit, hogy ez mennyire "jó" setup. Korábbi verziókban is volt ilyen mindenre jó setup, de ezt a setupot hogyan értse az ember? Kb. a lehető legjobb setuphoz van közel és tényleg csak 1-2 változtatás kell ami már inkább a vezetési stílushoz igazodik? Azért kérdezem, mert még nem volt időm több setupot kipróbálni ezzel mentem 15-20 kört Brazíliában különböző autókkal. TT-ben mennyire számít az autó? 13ban a Merci volt a "legjobb" erre a célra, de itt valahogy számomra "nem jön be autó" ezért próbálkoztam már Red Bullal, Ferrarival és McLarennel is, de nagy különbségeket nem vettem észre, egy picit a McLaren lassabbnak tűnt a RB és Ferrarinál, és a RB is egy kicsit a Ferrari előtt van érzésem szerint.
1:13:0xx volt a legjobb időm RB-al, de ha egy tökéletes kört rakok össze akkor 1:12:7xx a max. amit úgy érzem kihozhatok az autóból. Mercivel gyorsabb lennék szerinted vagy egyenlőek az autók csak a vezethetőségük miatt tűnnek lassabbnak?
Ami még hozzátartozik az igazsághoz, hogy billel tolom, de szerintem ez nem befolyásolja az autókat max. a köridőmet rontja az automata váltás miatt -
válasz
Woáááááw, köszííííííííííííííííííííí
-
válasz
Motion_Blur #103 üzenetére
Igen, a szárnyakkal van értelme játszani, ezt többen is megerősítették. Én csak egy általános kiindulási alapot írtam.
-
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur #69 üzenetére
Én még a Grid1-ben megszoktam a túlkormányzottságot, úgyhogy képtelen lennék olyan nagy szöggel menni!
De én is a feedbeack-el szenvedtem eddig, mert win8.1-en gubanc volt a driver kérdéssel.
De amúgy még képlékeny a dolog, majd próbálgatom... de a tavalyinál simán alap 200-al mentem,Nekem is lenne egy kérdésem:
Kulcsot vett vki, vagy mind lemezessel toljátok? Mert én vmi gamers outlet nevű oldalon rendeltem elő, és csak most látom, hogy ott 21-ét ír elérhetőségnek. Ez miért van?
Ciki. Addig marad a virágbolti... -
Chereiose
addikt
válasz
Motion_Blur #50 üzenetére
Mondjuk én még a beállításokhoz nem nyúltam, csak kipróbáltam a kocsikat meg az új pályákat, majd megnézem egy jó setup-al is, hogy hogyan viselkedik a kocsi...
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #39 üzenetére
De nyikorog a gumi
legalábbis megcsúszásnál
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
"Nincs más F1-es játék, úgyhogy "muszáj"..."
Assetto Corsa F1 2014 MOD, rFactor, rFactor 2... stb. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
Az nálam már megvolt a Grid Autosporttal.
Egyébként ha még idén bele tudnék szaladni egy 50%-os leárazásba, akkor megveszem esetleg.
-
tkesy
őstag
válasz
Motion_Blur #1 üzenetére
Az F1 2015 ugyanis még a Forma-1 szezon korai szakaszában meg fog jelenni, és végig az évad eseményeinek megfelelően frissítik majd a Codemasters munkatársai, így hozva közelebb a játékosokhoz a száguldó cirkusz működését.
Szóval akkor mi is pályára gördülhetünk majd '15 február elején, az első teszt alkalmával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest