Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szívesen, én is tippben kaptam.

-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos nincs, nekem is csak szerencsém volt, mert egy haver megnyerte valami bugyuta játékkal, de neki nem kell...
Így eladja nekem 5-ért... 
-
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
na de ez melyik anygdijra van?
mindegyiken más a jo nem gumifüggő?
meg mondjuk embere válogatja szerintem. 50%ban kb nekem is ilyen... -
bucketb0b
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érdeklődnék egy kicsit, hogy ez mennyire "jó" setup. Korábbi verziókban is volt ilyen mindenre jó setup, de ezt a setupot hogyan értse az ember? Kb. a lehető legjobb setuphoz van közel és tényleg csak 1-2 változtatás kell ami már inkább a vezetési stílushoz igazodik? Azért kérdezem, mert még nem volt időm több setupot kipróbálni ezzel mentem 15-20 kört Brazíliában különböző autókkal. TT-ben mennyire számít az autó? 13ban a Merci volt a "legjobb" erre a célra, de itt valahogy számomra "nem jön be autó" ezért próbálkoztam már Red Bullal, Ferrarival és McLarennel is, de nagy különbségeket nem vettem észre, egy picit a McLaren lassabbnak tűnt a RB és Ferrarinál, és a RB is egy kicsit a Ferrari előtt van érzésem szerint.
1:13:0xx volt a legjobb időm RB-al, de ha egy tökéletes kört rakok össze akkor 1:12:7xx a max. amit úgy érzem kihozhatok az autóból. Mercivel gyorsabb lennék szerinted vagy egyenlőek az autók csak a vezethetőségük miatt tűnnek lassabbnak?
Ami még hozzátartozik az igazsághoz, hogy billel tolom, de szerintem ez nem befolyásolja az autókat max. a köridőmet rontja az automata váltás miatt
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Woáááááw, köszííííííííííííííííííííí

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, a szárnyakkal van értelme játszani, ezt többen is megerősítették. Én csak egy általános kiindulási alapot írtam.

-
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én még a Grid1-ben megszoktam a túlkormányzottságot, úgyhogy képtelen lennék olyan nagy szöggel menni!

De én is a feedbeack-el szenvedtem eddig, mert win8.1-en gubanc volt a driver kérdéssel.
De amúgy még képlékeny a dolog, majd próbálgatom... de a tavalyinál simán alap 200-al mentem,
Nekem is lenne egy kérdésem:
Kulcsot vett vki, vagy mind lemezessel toljátok? Mert én vmi gamers outlet nevű oldalon rendeltem elő, és csak most látom, hogy ott 21-ét ír elérhetőségnek. Ez miért van?
Ciki. Addig marad a virágbolti...
-
Chereiose
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondjuk én még a beállításokhoz nem nyúltam, csak kipróbáltam a kocsikat meg az új pályákat, majd megnézem egy jó setup-al is, hogy hogyan viselkedik a kocsi...
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De nyikorog a gumi
legalábbis megcsúszásnál 
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"Nincs más F1-es játék, úgyhogy "muszáj"..."
Assetto Corsa F1 2014 MOD, rFactor, rFactor 2... stb. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az nálam már megvolt a Grid Autosporttal.
Egyébként ha még idén bele tudnék szaladni egy 50%-os leárazásba, akkor megveszem esetleg. -
tkesy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az F1 2015 ugyanis még a Forma-1 szezon korai szakaszában meg fog jelenni, és végig az évad eseményeinek megfelelően frissítik majd a Codemasters munkatársai, így hozva közelebb a játékosokhoz a száguldó cirkusz működését.
Szóval akkor mi is pályára gördülhetünk majd '15 február elején, az első teszt alkalmával?

Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Optiplex 5070 MT, i5-9500, 16GB RAM/256GB SSD, DVD-RW, garancia, számla!
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Így eladja nekem 5-ért... 

legalábbis megcsúszásnál