Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
én nem bántásból írtam

és szép teljesítmény billenytűzeten...
de én nem mennék ennyit mert hozzá nem kezdenék egy autós játékhoz billenytyűzettel (az gépelésre van)
és biztos nem panaszkodnék hogy túl nehéz a játék , kopnak a gumik , változtassák meg hogy tudjak én is nyerni...
nem billentyűzetre való a játék , a Zsiguliban is hülyén néznél kormánykerék helyett egy billentyűzettelcsinálják nehezebbre a játékot , mert még mindig túl nagy a tapadás stb...
mégegyszer mondom tisztelem aki billentyűzettel ér el komoly eredményeket...
de az nonszensz hogy a billentyűzetesek , kormányosok sírnak egy autós játéknál hogy túl nehéz és patch-et azonnal / és általában sikeres is előbb utóbb a sírásidén szerintem nagyon jó irányba ment el irányítás, gumi6 benzinszimuláció terén....
Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Hynix / Samsung 1x8GB DDR4
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest