Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
scampolo84 #102 üzenetére
Köszi a tippet, ezt megpróbálom én is, mert ez a beesés nálam is jelentkezik, amikor már nagyon elfordítom a kormányt. G27-em van amúgy.
Ma vettem át a játékot, és így elsőre, jobban tetszik mint a 2012. Grafika is szép, viszont FFB terén lenne még mit javítani. Mert pl ha a játékban az erősséget 20%-ra rakom, akkor is ugyanolyan erősséggel lehet tekerni mintha 100%-ra tenném. Szóval ezt nem nagyon értem, no sebaj. De ezt az általatok is tapasztalt beesést remélem a középrehúzás rendbe hozza nekem is.
Illetve annyi kérdésem lenne hogy nektek a kormány linearitás, illetve saturation hogy van beállítva? ( Tudom van logout-on kormány leírás, de személyes tapasztalat érdekelne
)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest