Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• munky

őstag

Nem tudom ez mitől lehet, de a grafikai beállításoknál ki tudom választani a 16:10-es képarányt, viszont a felbontás csak 1280X1024-ig megy fel. Megnéztem TV-vel, ott megy a Full HD felbontás, de 1680X1050-et nem tudok rá varázsolni ott sem. A Dokumentumok mappába létrehozott konfigurációs fájlokkal is próbáltam bíbelődni, eredménytelenül. Hiába írtam át a hardware_settings_config-ban a felbontást és tettem írásvédetté a fájlt, semmit nem jelentett. A grafikus kártya amúgy egy Radeon HD 4870, a legfrissebb erre a szériára elérhető illesztőprogrammal. (12. 6) A hivatalos fórumon páran írták, hogy bizonyos Nvidia kártyákkal csak 800X600-ban tudnak játszani, szóval nem vagyok benne biztos, hogy az én készülékemben van a hiba. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok? (AMD kártya és 1680x1050-es felbontás)

A játék amúgy elég vegyes képet mutat. A fizika szerintem visszalépés a tavalyi részhez képest. A féktávok tényleg mintha hosszabbak lennének, a kigyorsításoknál meg elég hamar lehet nyomni a padlót az eddig megszokotthoz képest. Ami talán pozitívum, hogy Motion_Blur kollégához hasonlóan én is úgy figyeltem meg, hogy ha nem ideális íven fordulunk, akkor bizony érezhetően kevesebb a tapadás.

A fehér vonal átlépése bokszkiállás után nálam nem járt szankcióval, pedig a szabályok be voltak kapcsolva. Az olyan apróságokon meg már meg sem lepődök, hogy a felirat szerint egy 2011 végén játszódó teszten már a 2012-es autókkal körözgetünk. Nehéz lett volna beletenni a tavalyi modelleket, persze tudom azok a fránya jogi dolgok.. hehe. A hangok valamivel jobbak, de még így is messze vannak az elvárható szinttől. A menü kinézete és elrendezése az egyértelműen tetszik. A zenék szintén, de gondolom az ember úgy is hamar megunja majd őket.

Ami összességében kiderült ebből a próbaváltozatból, hogy idén sem történik csoda. Most is sok a hiányosság és a hiba, amiket a Codemasters terméktámogatásnak csúfolt megjelenés utáni 1-2 tapasza nem fog maradéktalanul befoltozni. Az rFactor és SimBin játékokon szocializálódott egyéneknek ez megint nem jelent majd komoly alternatívát az biztos. Engem annyira ez nem érint, de így is inkább a nem irányába billen jelenleg a mérleg nyelve, ha a vásárlásról van szó, de még kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák