Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwellz
csendes tag
nem értem:marussiahoz leszerződtettem szereztem 2-2pontot két kaotikus futamon és utána megint extra kívánsági voltak a csapatnak : időmérőn 16-17hely futamon 14-16hely marussiaval!! és ha nem sikerül ,mondjuk csak a 15hely (az is véletlenül) akkor 1 szomorú videó lejátszás következik ami bosszantó mert 1 maruval 15 hely olyan mint az első plusz nem kapok karrier pontot.
--> ez után leszerződtem év közbe a torohoz (a magyar nagydíj) és hál isten vissza estek az elvárások 18-20hely. Ok
következik SPA : időmérőn 10hely!! Mi a pics..?
(azt mondták ilyen nem lesz)
de a legnagyobb baj !! --
--!!Hogy a TORO ROSSOval alig tudok jobb időt menni mint a Maruval. És Ricciardo(teammate) 1.5-2.5mp ver rám...
Itt valami nem stimmel !! Kipróbáltam time trialba a torot és meglepődve tapasztaltam, hogy megy, mint a golyó és kb 1:50:xxx megyek vele simán... carrierbe 1.52.xxx menetm..(vagy 1.53.xxx)
Tudom nincs felfejlesztve a verda meg másodpilóta vagyok, de ez nagyon nagy különbség!(és miért10.hely)
Ja és direkt megvártam riccit időmérőn ! Azt vettem észre hogy az egyenesekbe húz el ...
Csal a gép? Vagy mi?
»ÐIŖŢY ªx√√∃llz ÐIƊ IŢ ĄĢAIŅ ジ » ▓░▓░▓
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest