Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwellz
csendes tag
nem értem:marussiahoz leszerződtettem szereztem 2-2pontot két kaotikus futamon és utána megint extra kívánsági voltak a csapatnak : időmérőn 16-17hely futamon 14-16hely marussiaval!! és ha nem sikerül ,mondjuk csak a 15hely (az is véletlenül) akkor 1 szomorú videó lejátszás következik ami bosszantó mert 1 maruval 15 hely olyan mint az első plusz nem kapok karrier pontot.
--> ez után leszerződtem év közbe a torohoz (a magyar nagydíj) és hál isten vissza estek az elvárások 18-20hely. Ok
következik SPA : időmérőn 10hely!! Mi a pics..?
(azt mondták ilyen nem lesz)
de a legnagyobb baj !! --
--!!Hogy a TORO ROSSOval alig tudok jobb időt menni mint a Maruval. És Ricciardo(teammate) 1.5-2.5mp ver rám...
Itt valami nem stimmel !! Kipróbáltam time trialba a torot és meglepődve tapasztaltam, hogy megy, mint a golyó és kb 1:50:xxx megyek vele simán... carrierbe 1.52.xxx menetm..(vagy 1.53.xxx)
Tudom nincs felfejlesztve a verda meg másodpilóta vagyok, de ez nagyon nagy különbség!(és miért10.hely)
Ja és direkt megvártam riccit időmérőn ! Azt vettem észre hogy az egyenesekbe húz el ...
Csal a gép? Vagy mi?
»ÐIŖŢY ªx√√∃llz ÐIƊ IŢ ĄĢAIŅ ジ » ▓░▓░▓
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs