Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabesz

őstag

válasz Rolly Dy07 #3069 üzenetére

Ha jól tudom, az rFactor Pro-t pont hogy használják. De ha szerinted reális ez a játék, csak hajrá. De azt is észrevehetnéd, hogy mennyire foggal körömmel véded ezt, miközben bevallottan te nem vezettél F1-es kocsit (és kocsit? ;))

"Akkor melyik? rFactor? Az anyját! Nem is gondoltam volna, hogy az az idétlen grafikájú nyomvájúban haladó, szerencsétlenül ide-oda rángatózó nem valós érzésű "autós" fostalicska annak számít! Én kérek elnézést!!!"
    Maaaaaargit, nóóóórmááális? Tudod mi egy szimulátor feladata? Hogy olyan 3D élményt nyújtson neked hogy odaejakulálj? Bingó (Nem :DDD). Az a modok feladata, amik meg esetünkben ingyenesek...

Nincs ám szemellenződ, cseppet sem :DDD Na, szimulátorozást ;)

• szab.tam

nagyúr

válasz Rolly Dy07 #3069 üzenetére

..."hogy minél nehezebb vele menni, az annál "szimulátorosabb"!"

egyáltalán nem erről beszélünk.

én úgy tapasztalom, hogy azok vélekednek így, ahogy te, akik keveset játszottak a simbin fejlesztéső gtr2-vel, race07-tel, illetve a sorozat tagjaival és rfactor-ral. mi, aki sokat játszottunk ezekkel a játékokkal, pontosan tudjuk, miről beszélünk.

nem feltétlenül a szimulásciós beállításokra gondolunk, (kerékcsere, szárnybeálíás, stb), hanem ezekben a játékokban az autók vezethetősége, a tapadás, tapadásveszté határa, ezeknek a jobb, force feedback-es kormányokon való érezhetősége sokkal jobb. még úgy is ez az ember érzése, hogy nem vezettünk valóságos versenyautót.

de autót már vezettünk. és azért az érezni lehet, ha valami nagyon nem valóságos. ilyen pl. a grid. és kevésbé, de ilyen a shift, ahol szintén azt etették velünk, hogy versenyzők tesztelték. üres, maketing maszlag. ami mindig is lesz, pláne, ha akad, aki kajálja. felkétek versenyzőket, akik zsozsóért bólogattak.....

mindezektől függetlenül én nem húzom le annyira ezt az f1-et, talán kicsit jobb is, mint amit a codemasters-től egyálatlán vártam....

de még egyszer mondom: aki sokat játszott már az előbb felsorolt szimekkel, azok közül senki nem jön ilyen szöveggel, mint te. ez kivétel nélkül mindig beigazolódik... (a kivételek általában 1 óra billentyűvezérelt tapasztalatra hivatkoznak...)
    pontosan olyan, mint az lcdtv topicban azok sikítanak, hogy hülyseg tv-t monitornak használni, akik még nem próbálták.

most jöhetsz azzal, hogy te igen is sokat gtr2-ztél. ne tedd, mert nem fogom elhinni....

szerk:
    nem is tudom, minek írtam ezt le n+1-edszer... és még még nem tudom, hányan. reménytelen meddő vita.

"De ha egy kicsit utána olvasna valaki a dolgoknak azonnal képben lenne."

és nem olvasni kell, vazz. megvenni pár szimulátoros játékot a bótba', jó kormányt hozzá, és játszani velük. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák