Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz hery_boy #889 üzenetére

Szerintem egyik sem típusra készül. Igazából a méretek számítanak. Nálunk Mo.-n, többnyire a Cooler Master-féle padot lehet kapni, ennek a méretei alig kissebbek, mint az M400.

Véleményem szerint tökéletesek a hűtésre, arra, hogy elvezessék a noti alól a rengeteg hőt. Ráadásul néhány helyen azt írják róluk, hogy ne ijedjünk meg, hogy nem mennek a ventik, mivel nem fogjuk hallani a hangjukat egyáltalán! Ennél csendesebb megoldás hová kell? Egyéb paramétereket is lehet olvasni a lapokon, úgyhogy előre meg lehet győződni mindenről.

7.000 Ft körüli átlagban az ára, ennyit bőségesen megér szerény véleményem szerint. Sajnos én sem vettem még, egyelőre a legkissebb gondom is nagyobb ennél, de feltétlenül be fogok újítani egyet.

Az egyik legjobb tulajdonsága egyébként, hogy USB-ről megy a tápellátása, úgyhogy még külön adapter sem kell.

Egyébként a legtökéletesebb megoldás az, hogyha veszel alumínium lapot, a megfelelő méretben, veszel két 12V-os ventit, USB csatit, kábelt, bekötöd a ventiket működőre, meghajlítgatod az alumíniumot, majd ott vágsz rajta lyukat pontosan, ahol az M400-on vannak a ventik. Oda beszereled a ventiket a padba és kész. A ventik elvezetik a hőt, az alumínium meg hűti a környezetet (ahogy a gyárin is) és megúsztad 1-2 ezresből. :C

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák