Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy a gépet a notebook.hu-tól vettem, úgyhogy d900t véleménye is jól jönne, szerinte van-e itt valami gond, el lett-e valami szúrva, vagy pedig megoldható a probléma.
A gép tetűlassú, főleg a multitask-ot nem bírja. Amikor elindulnak a ventik (gondolom, a stepping miatt), gyakran leakad akár 10mp-re is.
3DMark05-nél először meghajtja a ventiket mint az állat, ilyenkor van vagy 11fps is a megjelenés, utána pedig kikapcsolja a ventit és soha nem kapcsolja be, az eredmény 1fps!! Emellett ahogy írtam is, step-kor egész egyszerűen leakad az egész, majd hirtelen begyorsul mint állat, amikor már megvan a megfelelő teljesítmény.
Szóval ha ki lehet ezt a nyavalyás stepping-et kapcsolni, annak a mikéntjét nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest