- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3DMark Vantage eredmények
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hery_boy
tag
Srácok mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!

Az egérprobléma megoldódott, sőt a TFT-t is megcsináltattam!
Dr. Akula 3 által javasolt video progi bevált még az ati tray toolst is feltudtam rakni!
De sajnos a probléma még mindig megmaradt

Már kizártam az alaplapi hibát és vincsi hibát azzal hogy a hálópartin játék közben húztak rólam és ez nem okozott problémát!!!

Menet közben döbbentem rá arra, hogy a processzorommal bármit csinálok, tömörítek, video-t konvertálok stb.. a 2.1GHz-es procim a sajátgép tulajdonságai szerint mindig 779-798 MHz között mozog.... A haverok felvilágosítottak arrol, hogy a GP4 proci zabáló játék, vagyis nagy a valószínűsége annak, hogy a procim makacskodik, ez lehet az oka az alacsony Fps-nek!!!
Energia gazdálkodás még mindig othoni/irodai asztali, és már az egész rendszert újra raktam.
Kérdésem Van olyan progi amihez nem kell a Net kertrendszer (egyszerüen nem tudom valamiért felrakni) és Lehetne vele folyamatosan figyelni a proci órajelét, és meglehetne neki adni manuálisan, hogy mekkora frekvencián mennyem???
köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Futás, futópályák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- EA Sports WRC '23
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter ELKELT, szállítás alatt!
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Vízhűtéses gép eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest