Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Pár haver használja a Ghost-ot már évek óta, soha nem értettem meg, hogy mi a fenének...szerintem ők sem...csak megszokták...
A notin max. évente egyszer omlik össze a rendszer, de még annyiszor sem, van úgy, hogy évekig elmegy. Aztán ha összeomlik, akkor mivan? Windows XP reinstall, codec-ek, directx, beállítások, ez pár óra max., nem több! A programokat meg amiket felinstalláltál amúgyis újra kell installálnod Ghost mellett is (hacsak nincs egy több tíz gigás vinyód csak a Ghost számára, hogy minden szir-szart lements... Szóval értelme nulla egész nulla otthoni felhasználásra (meg amúgyis)...
No annak meg, hogy a háttérben még fusson is és lassítsa a gépet a multitask miatt...külön rengeteg értelme van...

Főként a WinXP helyreállítási képességei mellett!
Ja még valami! Ha én újrarakom a Win-t meg amiket kell totál szűzen, nem Ghost-al, hanem nulláról, egyenként, akkor az fel van installálva, utána műxik minden szépen megint sokáig. Ők Ghost-al rakák fel minden egyes alkalommal és kb. ezerszer hallottam már tőlük, hogy négyszer-ötször kellett újrainstallálni egymást követő napokon az egészet, mert xar volt és még ezután sem működött tökéletesen...pedig ők profig a Ghost-ban...szóval ennyit a negatív oldaláról, hogy ilyen is legyen...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest