Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

Pár haver használja a Ghost-ot már évek óta, soha nem értettem meg, hogy mi a fenének...szerintem ők sem...csak megszokták...

A notin max. évente egyszer omlik össze a rendszer, de még annyiszor sem, van úgy, hogy évekig elmegy. Aztán ha összeomlik, akkor mivan? Windows XP reinstall, codec-ek, directx, beállítások, ez pár óra max., nem több! A programokat meg amiket felinstalláltál amúgyis újra kell installálnod Ghost mellett is (hacsak nincs egy több tíz gigás vinyód csak a Ghost számára, hogy minden szir-szart lements... Szóval értelme nulla egész nulla otthoni felhasználásra (meg amúgyis)...

No annak meg, hogy a háttérben még fusson is és lassítsa a gépet a multitask miatt...külön rengeteg értelme van... :)) :Y :C :W
    Főként a WinXP helyreállítási képességei mellett! :)

Ja még valami! Ha én újrarakom a Win-t meg amiket kell totál szűzen, nem Ghost-al, hanem nulláról, egyenként, akkor az fel van installálva, utána műxik minden szépen megint sokáig. Ők Ghost-al rakák fel minden egyes alkalommal és kb. ezerszer hallottam már tőlük, hogy négyszer-ötször kellett újrainstallálni egymást követő napokon az egészet, mert xar volt és még ezután sem működött tökéletesen...pedig ők profig a Ghost-ban...szóval ennyit a negatív oldaláról, hogy ilyen is legyen... :D

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák