Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Pár haver használja a Ghost-ot már évek óta, soha nem értettem meg, hogy mi a fenének...szerintem ők sem...csak megszokták...
A notin max. évente egyszer omlik össze a rendszer, de még annyiszor sem, van úgy, hogy évekig elmegy. Aztán ha összeomlik, akkor mivan? Windows XP reinstall, codec-ek, directx, beállítások, ez pár óra max., nem több! A programokat meg amiket felinstalláltál amúgyis újra kell installálnod Ghost mellett is (hacsak nincs egy több tíz gigás vinyód csak a Ghost számára, hogy minden szir-szart lements... Szóval értelme nulla egész nulla otthoni felhasználásra (meg amúgyis)...
No annak meg, hogy a háttérben még fusson is és lassítsa a gépet a multitask miatt...külön rengeteg értelme van...

Főként a WinXP helyreállítási képességei mellett!
Ja még valami! Ha én újrarakom a Win-t meg amiket kell totál szűzen, nem Ghost-al, hanem nulláról, egyenként, akkor az fel van installálva, utána műxik minden szépen megint sokáig. Ők Ghost-al rakák fel minden egyes alkalommal és kb. ezerszer hallottam már tőlük, hogy négyszer-ötször kellett újrainstallálni egymást követő napokon az egészet, mert xar volt és még ezután sem működött tökéletesen...pedig ők profig a Ghost-ban...szóval ennyit a negatív oldaláról, hogy ilyen is legyen...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Gumi és felni topik
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Szólánc.
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5 /// RX 6900 XT /// 2x512GB SSD
- GAMER PC: RYZEN 7 9850X3D /// 32 GB DDR5 /// RTX 5080 16GB /// 512GB + 1TB SSD
- GAMER PC: RYZEN 5 7400 /// 16 GB DDR5 /// RX 9060 XT /// 512GB SSD
- GAMER PC: RYZEN 7 9800X3D /// 32 GB DDR5 /// RTX 5080 16GB /// 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest