- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
FecoGee #9609 üzenetére
Lehet mondani, hogy nulláról indulok, de azért mivel már végigolvastam az ICND1 et azért van némi rálátásom+ a konfigurálás része egész jól megy. Mivel nem tehetem meg, hogy otthon "lazsálok" hónapokat miközben tanulok, és nem szakmába illő melót se akarok ezért rendszergazda képzésen vagyok, aminek van annyi előnye, hogy itt is cisco-t tanítanak szóval egy apró extra a tanulásom mellé. Csak gondolom te szokványos munkaidőben dolgozhatsz mondjuk 8-16.00 ig vagy hasonló nekem meg ehhez képest jóval több lenne a szabadidőm mert én max 1-2 ig vagyok iskolában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest