Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22
üzenetére
Igazad van, rosszul fogalmaztam.
Tehat. Bugyuta, mert az ittenieket utni kell, hogy tanuljanak. Van, aki itt van 7 eve es most tettek kotelezove neki, hogy elmenjen CCNA-ra es huzza a szajat. Az itteneik nem tanulnak ugy, mint itt TI a forumon. Csak kapkodom a fejem, hogy egymas utan teszik le a vizsgakat es egyre jobbak, pedig a lehetosegek igencsak korlatozottak.
A bugyuta kifejezes arra utal, hogy nem lesznek jobbak a kollegaim, mert lenyomjak valahogy a vizsgat, aztan nem foglalkoznak vele. Te tudod, hogy mennyit gyakoroltam a CCNP elott, pedig elmehettem volna mar korabban is, de nem akartam ugy oda allitani, hogy nem vagyok 100% biztos, hogy venni fogom az akadalyt.
Itt viszont sz..nak ra es engem zavar. A vezetoseg tesz egy pipat a beiskolazas melle, van meg egy ccna/p- sunk azt joccakat. Valahogy az igeny hianyzik itt az emberekbol, hogy jobbak legyenek.
De nem sirni akarok, csak furcsalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
FecoGee
crok