Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Nem tudom még ki emlékszik, régebben ezt kérdeztem.
Közben meg is jött maga a kód is.
Itt olvasgattam, és lenne pár kérdésem. Jól értem-e, hogy a 100-101 ICND 1, az megegyezik a CCENT minősítéssel? Illetve ha megvan akkor azt megkapom? Úgy értem valami papírt róla, hogy igen tényleg megvan. Ez mennyi ideig érvényes?
Az e-mail-ben erre az oldalra irányítanak: www.pearsonvue.com/cisco/schedule Mivel ugye nekem ez lenne az első, ezért regisztrálni kellene. Itt viszont ezt a linket kaptam, de nem teljesen tiszta, hogy akkor most hova kell regisztrálnom egyáltalán, vagy hogy van ez pontosan.
Valamint csak ez az egy vizsgahely van? (Nincs vele bajom, csak érdeklődésképpen.)Már említettem régebben, hogy a CCNA lenne a cél. Ha megvan ez az ICND1, utána megcsinálnám az ICND2-t külön, akkor az együtt éri a CCNA-t? Vagyis olyankor azt megkapnám, és nem kell újra vizsgázni az egészből?
Még egy kérdés: nehéz a vizsga?
Vagy hasonló mint a Netacad-os? A vizsgán igazi eszközökön kell dolgozni, vagy Packet Tracer?Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy hasonló mint a Netacad-os? A vizsgán igazi eszközökön kell dolgozni, vagy Packet Tracer?
FecoGee
crok