- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Nem tudom még ki emlékszik, régebben ezt kérdeztem.
Közben meg is jött maga a kód is.
Itt olvasgattam, és lenne pár kérdésem. Jól értem-e, hogy a 100-101 ICND 1, az megegyezik a CCENT minősítéssel? Illetve ha megvan akkor azt megkapom? Úgy értem valami papírt róla, hogy igen tényleg megvan. Ez mennyi ideig érvényes?
Az e-mail-ben erre az oldalra irányítanak: www.pearsonvue.com/cisco/schedule Mivel ugye nekem ez lenne az első, ezért regisztrálni kellene. Itt viszont ezt a linket kaptam, de nem teljesen tiszta, hogy akkor most hova kell regisztrálnom egyáltalán, vagy hogy van ez pontosan.
Valamint csak ez az egy vizsgahely van? (Nincs vele bajom, csak érdeklődésképpen.)Már említettem régebben, hogy a CCNA lenne a cél. Ha megvan ez az ICND1, utána megcsinálnám az ICND2-t külön, akkor az együtt éri a CCNA-t? Vagyis olyankor azt megkapnám, és nem kell újra vizsgázni az egészből?
Még egy kérdés: nehéz a vizsga?
Vagy hasonló mint a Netacad-os? A vizsgán igazi eszközökön kell dolgozni, vagy Packet Tracer?Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy hasonló mint a Netacad-os? A vizsgán igazi eszközökön kell dolgozni, vagy Packet Tracer?
FecoGee
crok